Θα πρέπει να περιμένετε αρκετά για την συνέχεια στην σειρά House Of The Dragon – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Tο prequel του Game Of Thrones, House Of The Dragon ειχε φινάλε στην πρώτη σεζόν με το τελευταίο επεισόδιο The Black Queen, που κατάφερε να κάνει δυο ρεκόρ. Έκανε την μεγαλύτερη τηλεθέαση για φινάλε σε σειρά του HBO, μετά το Game Of Thrones με 9,3 εκατ. τηλεθεατές, ενώ αποτελεί την σειρά με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην Ευρώπη, ξεπερνώντας το Game of Thrones. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένετε αρκετά για την δεύτερη σεζόν, η οποία ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει το 2024.

Η prequel σειρά λαμβάνει χώρα περίπου 200 χρόνια πριν το Game Of Thrones και θα εστιάζει στις τις περιπέτειες της οικογένειας Targaryen από το σχετικό βιβλίο του George R.R. Martin, Fire & Blood, ενώ ξεκίνησε ήδη το casting για την σειρά. Μετά τον ρόλο του βασιλιά Viserys Targaryen στον οποίο θα δούμε τους Paddy Considine (Third Day, Outsider), Olivia Cooke, Matt Smith, Emma D’Arcy, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Milly Alcock, Emily Carey, Ryan Corr (Mary Magdalene), Jefferson Hall (Vikings), David Horovitch (Miss Marple), Matthew Needham (Chernobyl), Bill Patterson (Fleabag, Good Omens), Gavin Spokes (Hamilton).
Το budget της είναι εντυπωσιακό, καθώς το κάθε επεισόδιο θα κοστίζει κάτι λιγότερο από 20 εκ. δολάρια, ενώ η τελευταία σεζόν του GOT κόστιζε 15 εκ. ανά επεισόδιο. Πάντως είναι πιο… οικονομική από το Stranger Things που έχει κόστος 30 εκ. το επεισόδιο.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Don’t Worry Darling
01/11/2022

Το εκρηκτικό sequel για το… Γαλλικό Fast And Furious στο Netflix
30/10/2022

Υποτιμημένες ταινίες: Conviction (2010)
30/10/2022

H “θυσία” του Hugh Jackman για την ταινία Logan
01/11/2022

Θα πρέπει να περιμένετε αρκετά για την συνέχεια στην σειρά House Of The Dragon
02/11/2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss