Θανάσης Βισκαδουράκης: Με τον θάνατο της μητέρας μου μηδενίστηκαν όλα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το φευγιό της μητέρας του που άλλαξε ριζικά την ζωή και την καθημερινότητα του.

«Όποιος και αν είναι ο μπαμπάς, μπορεί να λείπει πολλές ώρες ή η μαμά να δουλεύει πολλές ώρες»

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογήθηκε: «Λέω πάντα στα νέα παιδιά ότι δεν υπάρχει πιο ιερό πράγμα από τον μπαμπά και την μαμά. Όποιος και αν είναι ο μπαμπάς, μπορεί να λείπει πολλές ώρες ή η μαμά να δουλεύει πολλές ώρες. Δεν υπάρχει ωραιότερο και αληθινό λιμάνι ώστε να σου δημιουργεί μια πιο ωραία και ισορροπημένη καθημερινότητα».

«Η μητέρα μου πέθανε από ζάχαρο το 1973 όταν εγώ περίπου τεσσάρων, πέντε χρονών»

Και συνέχισε λέγοντας: «Η μητέρα μου πέθανε από ζάχαρο το 1973 όταν εγώ περίπου τεσσάρων, πέντε χρονών. Δεν θυμάμαι τίποτα. Μου έκαναν μια ερώτηση η ψυχίατρος και ο ψυχολόγος του Survivor, να θυμηθώ όταν ήμουν τριών – τεσσάρων χρονών».

«Αν εμένα δεν μου το είχε πει κάποιος, πως θα ανατρέξω στις θύμισες μου για αυτό το περιστατικό»

«Το ψάχνω με την γυναίκα και τον γιό μου αλλά νομίζω ότι η Κατερίνα του λέει συνέχεια “θυμάσαι εκεί που πήγαμε και αυτό που κάναμε με τον μπαμπά”. Αν εμένα δεν μου το είχε πει κάποιος, πως θα ανατρέξω στις θύμισες μου για αυτό το περιστατικό», πρόσθεσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

«Νομίζω ότι μηδενίστηκαν όλα»

«Νομίζω ότι μηδενίστηκαν όλα γιατί για μένα αλλάζει άρδην η ζωή μου και μεγαλώνω με 20 παιδιά», συμπλήρωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης,

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss