Θάνατος 50χρονου από δέντρο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της τραγωδίας

Θύελλα αντιδράσεων στην σκιά της τραγωδίας στην Κρήτη – «Για εμένα είναι δολοφονία» αναφέρει ο γιος του αδικοχαμένου 50χρονου

Κόβει την ανάσα το βίντεο από την πτώση του δέντρου στην λεωφόρο Δημοκρατίας το οποίο κόστισε την ζωή του 51χρονου Παναγιώτη Μητρέλου. Μέσα από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας φαίνεται καρέ καρέ η τραγική στιγμή που το τεράστιο δέντρο πέφτει στο οδόστρωμα τρομοκρατώντας πεζούς οδηγούς όπως και περίοικους.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, για το επίμαχο δέντρο το οποίο σκότωσε τον 51χρονο, καθώς και για άλλα …επικίνδυνα σημεία, ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης είχε ενημερώσει τους αρμόδιους του δήμου Ηρακλείου.

Αφέθηκε ελεύθερος ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Πρασίνου

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Προϊστάμενος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα εφόσον συνεχίζεται και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της προανάκρισης για την έρευνα και την απόδοση ευθυνών που οδήγησαν στο τραγικό θάνατο τον άτυχο Παναγιώτη Μητρέλο.

Ένα 24ώρο μετά το άδόκητο χαμό του άτυχου 51χρονου οι εξελίξεις στην υπόθεση φαίνεται να είναι ραγδαίες αφού οι αρμόδιοι φορείς εντείνουν τις έρευνες αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο τον άτυχο άνδρα όταν καταπλακώθηκε από ένα τεράστιο πεύκο ενώ περίμενε σταθμευμένος κανονικά στο φανάρι της λεωφόρου Δημοκρατίας.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίς σήμερα το μεσημέρι ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου κ. Θανάσης Γαλήνας, διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος.
Νομικά θα κινηθεί η οικογένεια του 50χρονου
Από χθες όλη η τοπική κοινωνία της Κρήτης βρίσκεται σε σοκ από τον τραγικό θάνατο του 50χρονου ενώ η οικογένειά του δηλώνει σε κάθε τόνο ότι θα κινηθεί νομικά για να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπεύθυνους.

«Δεν μπορεί ένα δέντρο να κόβει έτσι την ζωή ενός ανθρώπου», δήλωσε στην κάμερα του Alpha tv η χήρα του 51χρονου, Σταυρούλα.

Ο Παναγιώτης Μητρέλος που καταπλακώθηκε από δέντρο ενώ περίμενε στο φανάρcretalive.gr

Η Σταυρούλα με τον Παναγιώτη ήταν 30 χρόνια παντρεμένοι και είχαν μαζί τρία αγόρια. Όπως η ίδια περιγράφει, ανάμεσα σε αναφιλητά «ήταν ο καλύτερος μπαμπάς, ο καλύτερος οικογενειάρχης, ο καλύτερος σύζυγος».
Παράλληλα τονίζει πως «θέλουμε απόδοση ευθυνών, θέλουμε να πληρώσουν όσοι ευθύνονται για αυτό. Ξέρουμε ότι δεν έγινε επίτηδες αλλά από την …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss