Θάνος Καλλίρης: Η Ναταλία Γερμανού με ζήλευε υπερβολικά πολύ

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη ο τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά και για τον τσακωμό του με τον Λάμπη Λιβιεράτο.

«Τον Αύγουστο του 2022 θα γίνω 60, μέσα μου νιώθω 40»

Αρχικά, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Με την πανδημία πέρασα οικονομικό, ψυχολογικό πατατράκ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Ένιωσα να φλερτάρω με την κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω κάτι για να κοιμηθώ».

«Μήπως θα έπρεπε να γράψω βιβλίο με τα μυστικά νεότητας; Δεν έχω κάνει ούτε μποτοξακι, γερνάω καλά και ούτε θα βάψω τα μαλλιά μου. Τον Αύγουστο του 2022 θα γίνω 60, μέσα μου νιώθω 40», πρόσθεσε ο Θάνος Καλλίρης.

«Της έλεγα… δεν θα με κλέψουνε αυτές από εσένα»

Στη συνέχεια, μιλώντας για την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού στις αρχές της δεκαετίας του 90′, ο Θάνος Καλλίρης ανέφερε: «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ενώ ήταν καταπιεστικ,ή εγώ περνούσα ωραία. Της έλεγα… δεν θα με κλέψουνε αυτές από εσένα».

«Έχω ενδώσει στο φλερτ θαυμάστριας»

Ο Θάνος Καλλίρης αμέσως μετά τόνισε: «Σε μια νύχτα γίναμε γνωστοί με τους Bang, υπήρξε υστερία, θαυμασμός, κύμα αγάπης, το ήθελα και δεν κρύφτηκα στο καβούκι μου. Με έχουν κυνηγήσει κορίτσια, κούναγαν το πούλμαν σε συναυλία».

Και συμπλήρωσε ο ίδιος: «Έχω ενδώσει στο φλερτ θαυμάστριας. Μια με ενοχλούσε και πήρα πίσω στο τηλέφωνο σαν υπαστυνόμος και δεν ενόχλησε ξανά ποτέ».

«Ήταν μια εκπληκτική συνεργασία και στο τέλος μαλώσαμε»

Τέλος, για τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο Θάνος Καλλίρης είπε: «Ήταν μια εκπληκτική συνεργασία και στο τέλος μαλώσαμε. Πέρασαν 5 χρόνια και τα ξαναβρήκαμε».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss