Θάνος Καλλίρης: Με τον Λάμπη Λιβιεράτο μαλώσαμε το 2015, κακός τσακωμός

Στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» κάθισε ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης, ο οποίος μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην ιστορία πίσω από το τραγούδι «Ο παλιός είναι αλλιώς», που του έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ Archives - Aftodioikisi.gr

«Ήμασταν 5μιση χρόνια μαζί, υπάρχει στη ζωή μου, η γυναίκα είναι σούπερ σταρ»

Αρχικά, ο τραγουδιστής είπε: «Δεν με ενοχλεί που με ρωτάνε επί χρόνια για τη Ναταλία. Με ενοχλεί όταν σε 45 λεπτά συνέντευξη αναφερθώ 1 λεπτό στη Ναταλία και όλα τα sites εστιάζουν σε αυτό». Και πρόσθεσε: «Ήμασταν 5μιση χρόνια μαζί, υπάρχει στη ζωή μου, η γυναίκα είναι σούπερ σταρ».

Ο Θάνος Καλλίρης χαρακτήρισε «σκλαβιά» τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού  -Kαι εκείνη απάντησε μοναδικά - iefimerida.gr

«Δεν ήξερα την ιστορία πίσω από το τραγούδι»

Όταν η Μπέττυ Μαγγίρα τον ρώτησε για την ιστορία πίσω από το κομμάτι «Ο παλιός είναι αλλιώς», την οποία διηγήθηκε πρόσφατα η Ναταλία Γερμανού, και το εάν τον ενόχλησε η σύγκριση, ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν ήξερα την ιστορία πίσω από το τραγούδι. Είχα καταλάβει ότι τη φλέρταραν διάφοροι τότε. Αυτό είναι ένα παλιό σλόγκαν του στρατού, κρατάει μια ισορροπία αλλά σίγουρα στον παλιό δίνει μία μεγαλύτερη βαρύτητα».

Θάνος Καλλίρης | Gossip-tv.gr

«Μαλώσαμε και μείναμε σαν εκείνα τα ζευγάρια που μετά από έναν ευτυχισμένο γάμο γίνεται ένας πολύ κακός χωρισμός»

«Εγώ είχα βρει τον Λάμπη για να πει το συγκεκριμένο τραγούδι. Ζήσαμε μαζί πολύ ωραίες εποχές. Ήμασταν μαζί όλο το 2014 και μαλώσαμε κάπου στον Γενάρη του 2015. Μαλώσαμε και μείναμε σαν εκείνα τα ζευγάρια που μετά από έναν ευτυχισμένο γάμο γίνεται ένας πολύ κακός χωρισμός», παραδέχτηκε στη συνέχεια ο Θάνος Καλλίρης.

ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ: Ένας αλλά… Λέων !!! - Polis Magazino

«Ήταν ένας επαγγελματικός τσακωμός και το έφερα βαρέως, γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί»

Και συνέχισε λέγοντας: «Πέρασαν 4-5 χρόνια, κάπου εκεί στο 2018-19, με δική μου πρωτοβουλία τον πλησίασα και του είπα: να σου πω κάτι, δεν είναι να κρατάμε κακίες τώρα, πιο πολλά μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν. Και εν πάση περιπτώσει ξαναμιλήσαμε και όλα οκ. Ήταν ένας επαγγελματικός τσακωμός και το έφερα βαρέως, γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss