Θάνος Πετρέλης: «Με τη Σοφία δεν αφήσαμε ποτέ τη σχέση μας να ρουτινιάσει»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και τον Βαγγέλη Καράλη έδωσε ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σύζυγο και τις κόρες του.

  • Αλλάζοντας κλίμα, τι είναι αυτό που σε έχει γοητεύσει στη σύζυγό σου Σοφία και τι σημαίνει για εσένα στη ζωή σου;

Με τη γυναίκα μου γνωριζόμαστε πριν ακόμη ασχοληθώ με το τραγούδι. Τότε δούλευα οικοδομή με τον πατέρα μου. Αυτό λέει πολλά πράγματα, γιατί η Σοφία αγάπησε εμένα ως Θάνο και όχι ως τον Πετρέλη τον τραγουδιστή.

Γνωριζόμαστε 27 χρόνια και από την αρχή η σχέση μας ήταν καρμική. Είναι στήριγμα σε κάθε μου στιγμή και δεν επηρεάζεται από τις συνθήκες της δουλειάς μου.

Αυτό που έχει κρατήσει τη σχέση μας ζωντανή και δυνατή είναι ότι δεν την αφήσαμε ποτέ να ρουτινιάσει. Πάντα κάνουμε πράγματα μαζί, όπως κάναμε στην αρχή της σχέσης μας.

  • Έχεις τρεις όμορφες κόρες, την Αγάπη, τη Σήλια και τη Ζένια. Ο Θάνος πώς είναι ως πατέρας;

Είμαι τρελαμένος! Και πριν γίνω μπαμπάς, σε ηλικία 22 ετών, ήθελα να κάνω παιδιά. Η ευθύνη είναι μεγάλη και ειδικά όταν μεγαλώνεις τρία παιδιά, αλλά για εμένα όλες οι κόρες μου είναι ευλογία από τον Θεό!

  • Θέλει κάποια από τις κόρες σου να ασχοληθεί με το τραγούδι και τι απαντάς σε αυτό;

Τραγουδούν και οι τρεις κόρες μου, αλλά δεν μου έχει εκφράσει κάποια τη θέληση να γίνει τραγουδίστρια. Δεν θα τις πιέσω να το κάνουν, ούτε θα τις αποτρέψω. Θέλω ό,τι κάνουν να το επιλέξουν μόνες τους και να είναι ευτυχισμένες.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss