Θάνος Τοκάκης: Απαντά για πρώτη φορά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Θάνος Τοκάκης, ο «γαμπρός» του Πέτρου Φιλιππίδη στο «50 – 50», μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» και στην Μένια Κούκου για τη σχέση τους, αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

Παράλληλα, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε και στην υπόθεση Λιγνάδη, απαντώντας μάλιστα, στο αν συμφωνεί με το να παίζονται επαναλήψεις από τα σίριαλ όπου συμμετείχαν οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί.

«Η σχέση κάποιων ανθρώπων δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή»

Αρχικά, ο Θάνος Τοκάκης όταν ρωτήθηκε για τη σχέση με τον Πέτρο  Φιλιππίδη, ξεκαθάρισε το τοπίο τονίζοντας πως δεν δίνει τόπο στην οργή, όσο καλές σχέσεις και να είχε με τον ηθοποιό.

Ειδικότερα, ο «Αχιλλέας» από τη δημοφιλή σειρά «50-50» είπε: «Η σχέση κάποιων ανθρώπων, είτε ήταν καλή όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, είτε ήταν κακή, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν κάποιες κατηγορίες, το θέμα έχει πάει στα δικαστήρια, δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι κάτι είναι καλό ή κακό εάν μία σχέση δική μου ήταν καλή. Σαν να το μικραίνει όλο αυτό».

«Ήμουν μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη»

Επιπλέον, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Ήμουν μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη. Φυσικά και έπεσα από τα σύννεφα. Είναι πολύ άσχημο να μαθαίνεις για ανθρώπους που γνωρίζεις ότι έχουν κάνει πιθανώς τέτοια πράγματα, γιατί δεν έχουν αποδειχτεί ακόμη».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss