Θάνος Τζάνης: «Πρέπει να σταματήσουν τα κιλά να ορίζουν την αξία ενός ανθρώπου»

Ο τραγουδιστής, Θάνος Τζάνης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παρατήσει το τραγούδι και να έχει γίνει αγρότης. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στo bullying που δέχτηκε για τα κιλά του, ενώ σχολίασε και το πόσο του στοίχισε η υπερέκθεση της προσωπικής του ζωής.

«Διαδόθηκε γιατί πουλάει ο ανθρώπινος πόνος»

Αρχικά, ο Θάνος Τζάνης είπε χαρακτηριστικά: «Είναι παραπληροφόρηση ότι άφησα το τραγούδι. Αυτό με καθορίζει. Όσο ζω τραγουδιστής θα είμαι. Ασχολούμαι και με τη γη και με το ψάρεμα». Και εξήγησε αμέσως μετά: «Μου αρέσουν αυτές οι δραστηριότητες, είχα βγάλει κάποιες φωτογραφίες στα social media και διαδόθηκε γιατί πουλάει ο ανθρώπινος πόνος».

«Δεν σταμάτησα ποτέ να βγάζω τραγούδια»

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Δεν κάνω comeback λοιπόν. Δεν σταμάτησα ποτέ να βγάζω τραγούδια. Ειδικά αυτήν την περίοδο είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι δημιουργική. Πριν δύο μήνες είχα τη χαρά να πω ένα καινούριο τραγούδι σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου».

«Βγήκα από ένα μουσικό παιχνίδι με μεγάλη βαρύτητα»

«Βγήκα από ένα μουσικό παιχνίδι με μεγάλη βαρύτητα. Έχουν αναδειχθεί πολλοί τραγουδιστές από αυτά», σημείωσε επίσης ο ίδιος.

«Ό,τι έγινε με την Ναταλία έγινε»

Μάλιστα, ο Θάνος Τζάνης θέλησε να κάνει ]έκανε ειδική μνεία στη σχέση που είχε κάποτε με την Ναταλία Γερμανού, λέγοντας: «Υπερεκτέθηκα στην προσωπική μου ζωή. Αυτό δεν άρεσε στον κόσμο. Ό,τι έγινε με την Ναταλία έγινε. Δεν κρατάω καμία κακία σε κανέναν άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή μου».

«Νιώθω ότι είμαι φτιαγμένος για πατέρας»

Όσο για τη σύζυγό του, ο Θάνος Τζάνης τόνισε: «Η γυναίκα μου είναι ραδιοφωνική παραγωγός. Γνωριστήκαμε το 2012 σε ένα μαγαζί που τραγουδούσα τότε. Το 2018 ήρθαμε κοντά μέσω μιας κοινής παρέας. Ήρθαμε κοντά και παντρευτήκαμε. Ελπίζω να κάνουμε τα δικά μας παιδιά. Νιώθω ότι είμαι φτιαγμένος για πατέρας, αλλά ο Θεός θα αποφασίσει. Εμείς κάνουμε τις προσπάθειές μας».

«Πήρα κάποια κιλά και μου έλεγαν ότι πάχυνα»

Τέλος, ο τραγουδιστής κατέληξε λέγοντας: «Είμαι 41 χρονών. Πήρα κάποια κιλά και μου έλεγαν ότι πάχυνα. Πρέπει να σταματήσουν τα κιλά να ορίζουν την αξία ενός ανθρώπου».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss