The Bachelor – Έλενα Μπάση: Η αδελφή της στο TLIFE, για την πραγματική ηλικία της και για τη στιγμή που κινδύνευσε να πεθάνει!

Η πραγματική ηλικία της Έλενας δεν απέχει από τα 38, δύο, τρία χρόνια είναι η διαφορά από την αληθινή της ηλικία”, υποστηρίζει στο TLIFE, η αδελφή της Έλενας Μπάση. Εντοπίσαμε την μεγάλη της αδελφή, στην Κατερίνη όπου ζει και εργάζεται ως λιμενικός. Μάλιστα όπως λέει η αδελφή της, η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του The Bachelor θα αποκαλύψει την πραγματική της ηλικία, σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha και μάλιστα θα δείξει στην κάμερα και την ταυτότητα της όπου αναγράφεται και επίσημα η ημερομηνία γέννησής της.

Η αδελφή της Μαρία η οποία είναι 44 ετών απάντησε στα σχόλια που ακούστηκαν για την ηλικίας της Έλενας, τονίζοντας ότι η πραγματική της ηλικία δεν απέχει παρά πολύ από τα 38. Όπως φαίνεται η Έλενα είναι στα 42 αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι η γνωστή τραγουδίστρια μπορεί να πλησιάζει τα 50.

Διάβασε αποκλειστικά στο TLIFE, τι λέει η αδελφή της για την ηλικία 38 που φαινόταν, δηλωμένη, στο The Bachelor: “Αυτό που μπορώ να σου πω ότι τα 38 δεν απέχουν πάρα πολύ, από την πραγματική της ηλικία, δύο τρία χρόνια είναι η διαφορά και είναι πολύ κοντά στην πραγματική της ηλικία. Είναι γύρω στα 40. Εγώ είμαι η αδελφή της και είμαι μεγαλύτερη, είμαι 44 ετών και η Έλενα είναι μικρότερη από μένα. Ίσως και η τηλεόραση να τη μεγαλοδείχνει, να την αδικεί και τόσα χρόνια στη δουλειά αυτή, με το τραγούδι, όπως καταλαβαίνεις, όταν είσαι γυναίκα και ξενυχτάς, δεν είναι ότι καλύτερο για το πρόσωπο. Πάντως είναι κοντά σε αυτό που είπε, δεν είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με αυτό, το οποίο γράφτηκε στην εκπομπή. Είναι μικρότερη από μένα, όχι όμως, έναν χρόνο αλλά, λίγα χρόνια, μικρότερη”.


Σύμφωνα πάντα με την αδελφή της τραγουδίστριας, Μαρία, η Έλενα Μπάση δεν είχε κανένα λόγο να κρύψει την ηλικία της. Μάλιστα όπως υποστηρίζει στο TLIFE, όταν πήγε στην συνέντευξη, για να δηλώσει συμμετοχή στο The Bachelor δήλωσε την πραγματική της ηλικία. “Δεν έχει κανένα λόγο η Έλενα να κρύψει την ηλικία της, ούτε καν. Στην εκπομπή όταν πήγε στη συνέντευξη είπε την πραγματική της ηλικία. Νομίζω και σε άλλες δεν έγραψαν την πραγματική ηλικία δεν ήταν μόνο η Έλενα”.

Άρα η Έλενα είχε πει την αληθινή της ηλικία, όταν δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι, η παραγωγή του παιχνιδιού έβαλε τα 38; “Ναι έτσι νομίζω, ξέρω την αδελφή πολύ καλά δεν θα έκρυβε την ηλικία της. Η Έλενα τονίζω, δεν είχε κάποιο θέμα να κρύψει την ηλικία της και δεν κρύβει την ηλικία της καθόλου”.

Η ξανθιά τραγουδίστρια η οποία συζητήθηκε τόσο πολύ για την ηλικία της, έχει ένα πλούσιο βιογραφικό στο τραγούδι, έχοντας κάνει σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού. Από την Άντζελα Δημητρίου, τον Πάνο Κιάμο και τον Αντύπα μέχρι ντουέτο με τον Θέμη Αδαμαντίδη με τον οποίο είναι και καλοί φίλοι όπως λέει στο Tlife η αδελφή της.

Η Έλενα Μπάση γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη αλλά μεγάλωσε στην Κατερίνη. Από τον πατέρα της, ο οποίος ήταν τραγουδιστής κληρονόμησε το μεράκι για το τραγούδι. Στα 18 της, παράλληλα με τη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων ακολούθησε τον πατέρα της στα μαγαζιά, όπου εμφανιζόταν και έκανε εκεί τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι. Στο παρελθόν η γνωστή τραγουδίστρια είχε χάσει τον σύντροφό της από καρκίνο και είχε κλειστεί σε μοναστήρι. Σύμφωνα με την αδελφή της η απώλεια αυτή, τότε της στοίχισε πολύ και για να συνέλθει, να ηρεμήσει η ψυχή της όπως είπε η αδελφή της, μπήκε στο μοναστήρι, όχι όμως για να γίνει μοναχή.

Η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της για την Έλενα Μπάση ήταν όταν αρρώστησε ξαφνικά και έπρεπε να χειρουργηθεί, άμεσα καθώς παρουσιάστηκε σοβαρό πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές. “Ήταν ένα χειρουργείο το οποίο δεν ήταν ρουτίνας, παρουσιάστηκαν επιπλοκές με την νάρκωση. Φοβηθήκαμε πολύ, τότε γιατί πραγματικά κινδύνευσε η ζωή της” λέει η αδελφή της.

Το πιο δυνατό της στοιχείο το οποίο δεν φάνηκε στο ριάλιτι, όπως είπε η μεγάλη της αδελφή είναι το γεγονός πως η Έλενα Μπάση είναι μεγαλόψυχη και δίκαιη, ως άνθρωπος. “Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο που είχε ανάγκη και όταν ο πατέρας μας είχε σοβαρό πρόβλημα καλά που είχαμε την Έλενα” λέει η Μαρία.

Όσο για το γεγονός ότι η Έλενα Μπάση γύρισε την πλάτη και δεν αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριές της λέει η αδερφή της. “Από αυτές που ήταν να χαιρετήσει, μόνο δυο άξιζαν, όπως μου είπε, θα τις δει έξω από το παιχνίδι, όλες τις άλλες, τις απαξίωσε, δεν υπήρχε λόγος να τις χαιρετήσει, έφυγε με αξιοπρέπεια”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss