The Bachelor – Μαγδαληνή:”Δεν άντεχα άλλο το χαμό στη βίλα, ούτε στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσα δεν ήταν έτσι”

Η Μαγδαληνή αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής οικειοθελώς από το The Bachelor. Φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Alpha “Καλύτερα δεν γίνεται” άνοιξε τη καρδιά της στη Ναταλία Γερμανού για όλα εκείνα που την ενόχλησαν και φόρτισαν έντονα τον συναισθηματικό της κόσμο με αποτέλεσμα να μην αντέχει άλλο τις συγκρούσεις και την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στη βίλα.

“Διαμάντι”χαρακτήρισε η Ναταλία Γερμανού την Μαγδαληνή όταν την υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της.
Σχολιάζοντας αρχικά αποσπάσματα από το χθεσινό επεισόδιο αναφέρθηκε στην Έλενα Μπάση και στην απόφασή της να μην αποχαιρετήσει τα κορίτσια. Η Μαγδαληνή είπε για την Έλενα Μπάση ότι έφυγε σαν κυρία.

Μιλώντας για την δική της απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς είπε στη Ναταλία Γερμανού και στην παρέα της: ”Για μένα ήταν μια ωραία εμπειρία, ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός καταλάβαινα ότι αυτό είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει. Δεν μπορούσα το περιβάλλον με όλο το χαμό που γινόταν, από απλά πράγματα ξεκινούσε καβγάς.Όταν ήρθε κάποια στιγμή η Μαριεύη και πέταξε την σαμπάνια στην Αναστασία, ένιωσα πάρα πολύ χαλιά και είπα αυτό είναι…” ανέφερε η Μαγδαληνή. “Εγώ σαν ρομαντικός τύπος που είμαι, περίμενα να είναι κάτι διαφορετικό και βγήκε κάτι άλλο” είπε η νεαρή γυναίκα.

Η Μαγδαληνή μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και εξήγησε στην εκπομπή πώς  εκείνη και η αδελφή της βρέθηκαν στο ορφανοτροφείο. “Στο οικοτροφείο με τα άλλα παιδιά μπορεί να τσακωνόμασταν για πλάκα, ωστόσο είχαμε καταφέρει να αναπτύξουμε πολύ καλές σχέσεις, δεν είχαμε τις εντάσεις που υπήρχαν στο The Bachelor.Δεν είχαμε τέτοιες εντάσεις, ήταν της πλάκας” ανέφερε χαρακτηριστικά η αποχωρήσασα παίκτρια.
Ε“Έχω επίσης , άλλα τρία αδέρφια που είναι αγόρια. Έμαθα να παλεύω από μικρή και ωρίμασα γρήγορα. Τώρα είμαι καλά, μιλάω με τους γονείς μου και τα αδέλφια μου. Έχουμε καλή σχέση. Τους υπεραγαπώ τους γονείς μου” είπε συγκινημένη η Μαγδαληνή.

Μιλώντας για την δουλειά ως προγραμματίστρια ιστοσελίδων ευχαρίστησε την εταιρία που εργάζεται για την άδεια που της δόθηκε να λάβει μέρος στο παιχνίδι, ενώ είπε περιμένει με λαχτάρα να επιστρέψει στους δικούς της και να δει τα ανιψάκια της.

Κάνοντας πρόβλεψη για την νικήτρια είπε η Μαγδαληνή πως η Νικολέτα θα κερδίσει, ωστόσο εκείνη θα ήθελε τη Χριστίνα και εξήγησε γιατί. “Πιστευω η Νικολέτα θα κερδίσει, αυτή που δεν θα ήθελα είναι νικήτρια είναι η Μαρίνα.
Η Χριστίνα θα ήθελα να είναι νικήτρια για μένα ήταν η σωματοφύλακας μου, είναι αντράκι, με στήριζε, μου στάθηκε πολύ και μου έλεγε να μην τα παρατάω”είπε χαρακτηριστικά η Μαγδαληνή για την συμπαίκτριά της”.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss