«The Bachelor» – Αντζελίνα Χαλντέντα: Χαρακτήρισε τις φετινές παίκτριες… «άπλυτες»

Η Αντζελίνα Χαλντέντα, η πρώην παίκτρια του «The Bachelor», θέλησε να πάρει θέση και να σχολιάσει τις φετινές παίκτριες του ριάλιτι. Επιπλέον, μπορεί το «The Bachelor» να ξεκίνησε μόλις, ωστόσο, τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά ανάμεσα στις 19 -πλέον- υποψήφιες.

Ο νέος «Bachelor», Αλέξης Παππάς, αναζητά να βρει την αγάπη ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, με εκείνες τον διεκδικούν σθεναρά από το πρώτο κιόλας λεπτό της γνωριμίας τους.

Ο Αλέξης Παππάς επέλεξε για πρώτο ραντεβού τη Φένια, η οποία μάλιστα κέρδισε και το πρώτο κόκκινο τριαντάφυλλο, το οποίο την απαλλάσσει από το άγχος της επερχόμενης «τελετής των Ρόδων».

Την ίδια στιγμή όμως, στη βίλα και μετά την ανακοίνωση του νέου ραντεβού, ξέσπασε τεράστιος καβγάς ανάμεσα στις κοπέλες, ενώ τα social media πήραν «φωτιά» από τα σχόλια.

Ανάμεσα σε εκείνους που πήραν θέση για τα όσα εκτυλίσσονται μέσα στη βίλα ήταν και η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία έφτασε μέχρι την τελική τριάδα την περσινή σεζόν και δεν… «μάσησε» τα λόγια της.

Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, βλέποντας τα φετινά επεισόδια, σχολίασε, κάπως καυστικά, πως οι φετινές παίκτριες είναι «άπλυτες» και αναρωτήθηκε για το αν έχουν ζεστό νερό φέτος στο σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, η Αντζελίνα Χαλντέντα σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram είπε χαρακτηριστικά: «Ρε παιδιά σας φαίνεται μόνο εσάς ή μόνο εμένα ότι όλες είναι άπλυτες; Δεν πρόλαβαν να κάνουν ένα μπάνιο μετά την “τελετή των Ρόδων”; Ρε κορίτσια τι είναι αυτά τα πράγματα; Δεν είχατε ζεστό νερό; Ουπς!».

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss