«The Bachelor» – Φαίη: Τα δάκρυα για τον Παππά και η «χυλόπιτα»

H Φαίη από το «The Bachelor», εμφανίστηκε απογοητευμένη και στεναχωρημένη στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

«Ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι δεν του αρέσω»

Η παίκτρια του ριάλιτι του Alpha μίλησε για τη στιγμή που έκανε κίνηση να φιλήσει τον Αλέξη Παππά κι εκείνος τραβήχτηκε, λέγοντας: «Αυτό το κομμάτι λίγο με στεναχωρεί. Ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι δεν του αρέσω. Έπεσε η αυτοπεποίθησή μου, δεν πιστεύω πολύ στον εαυτό μου».

«Είμαι πολύ φορτισμένη αυτές τις μέρες ψυχολογικά»

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω γιατί έσπασα το ποτήρι, δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ γιατί το έκανα. Είμαι πολύ φορτισμένη αυτές τις μέρες ψυχολογικά».

«Για εμένα η Φένια μέσα στο σπίτι ήταν το στήριγμά μου»

Όσο για τις σχέσεις της με τη Φένια, δήλωσε: «Δεν περίμενα να μου το κάνει αυτό η Φένια. Για εμένα η Φένια μέσα στο σπίτι ήταν το στήριγμά μου. Είναι η πρώτη κοπέλα που θα της πω οτιδήποτε με απασχολεί και αυτό που έκανε με στεναχώρησε πάρα πολύ».

«Την Άννα τη θεωρώ ως τη μεγαλύτερη υποκρίτρια μέσα στο σπίτι»

Αναφορικά με την Άννα, απάντησε: «Την Άννα τη θεωρώ ως τη μεγαλύτερη υποκρίτρια μέσα στο σπίτι. Το παίζει ότι της αρέσει ο Αλέξης αλλά θα τα δει αυτά ο κόσμος. Όταν βλέπω ότι φιλάει τον Αλέξη, νιώθω ότι θέλω να την πιάσω από το μαλλί και να την πετάξω στην πισίνα».

«Ήμουν πολύ φοβισμένη»

Για τη λιποθυμία της είπε: «Λιποθύμησα γιατί είχα άγχος για το αν θα πάρω τριαντάφυλλο. Ήμουν πολύ φοβισμένη».

«Η Βαλέρια ήταν τσαπατσούλα»

Για το αν κάποια κοπέλα στο σπίτι είναι τσαπατσούλα, η Φαίη είπε: «Η Βαλέρια ήταν τσαπατσούλα. Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο και μερικές φορές πήγαινε στην τουαλέτα και δεν έπλενε τα χέρια της μετά».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss