«The Bachelor»: Τι αποκάλυψε η Αθηνά για τη λιποθυμία της Φαίης;

Η Αθηνά του «The Bachelor, η οποία έγινε από την αρχή viral για την προτίμηση της στη φέτα, μίλησε στην Άννα Ζηρδέλη και το «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από τη σκηνή που τράβηξε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών – αλλά και των συμμετεχόντων – στην τελετή των ρόδων: την λιποθυμία της Φαίης.

«Μου αρέσει που έδιωξε τη Λάουρα πριν την τελετή, διότι ξέρει τι θέλει»

Αρχικά, η Αθηνά είπε: «Μου αρέσει που έδιωξε τη Λάουρα πριν την τελετή, διότι ξέρει τι θέλει». Και αμέσως μετά αποκάλυψε: «Η λιποθυμία της Φαίης δεν ήταν αληθινή, ήταν ψεύτικη».

«Τα μάτια του Αλέξη είναι σαν θάλασσα»

Αναφορικά με τον γοητευτικό εργένη Αλέξη Παππά, η όμορφη παίκτρια του «The Bachelor» από την Αμερική είπε: «Τα μάτια του Αλέξη είναι σαν θάλασσα. Ξεχνάω τα λόγια μου όταν τον κοιτάω».

«Είμαι πιο κοντά με τη Γιώτα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι πιο κοντά με τη Γιώτα, γιατί είναι χαρούμενη κοπέλα όπως εγώ». Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στην εκπομπή της KatKen, «Super Κατερίνα», η Αθηνά μίλησε και για τις παραφιλολογίες γύρω από την ηλικία της.

Τι συμβαίνει με την ηλικία της;

Αναφορικά με την Αθηνά, γνωρίζουμε πως είναι yoga instructor και fitness influencer, ωστόσο, ουκ ολίγα έχουν ακουστεί για την ηλικία της, καθώς η ίδια δηλώνει 26 ετών με σωρεία χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να το αμφισβητούν σθεναρά. Επίσης, οι πληροφορίες αμερικανικής εφημερίδας, θέλουν την Αθηνά να είναι 31 ετών.

Αρραβωνιασμένη τελικά η «Αθηνά – Φέτα – Πρόβλημα»;

Επιπλέον, σας κεραυνός εν αιθρία έσκασε τις τελευταίες ώρες η είδηση πως η καρδιά της Αθηνάς δεν «χτυπά» μονάχα για τον Αλέξη Παππά, αλλά πως υπάρχει και άλλος άντρας στη ζωή της.

Ο συγκεκριμένος άντρας ακούει στο όνομα Νίκος, ζει στη Νέα Υόρκη και μάλιστα οι δυο τους είναι αρραβωνιασμένοι, όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα.

Η Αθηνά είχε ανεβάσει μάλιστα κοινά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της στα social media, τα οποία ωστόσο αυτή τη στιγμή παραμένουν κλειστά λόγω της συμμετοχής της στο «The Bachelor».

Σε ένα από αυτά που τραβήχτηκε στις 26 Μάϊο του 2019 αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Είπε το ναι (πρόταση γάμου)». Ένας σχολίασε μάλιστα: «Συγχαρητήρια στην όμορφη Αθηνά και στον Νίκο της. Καλά στέφανα».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε επίσημα τον περασμένο Απρίλιο, αλλά αποφάσισαν από κοινού να αναβάλλουν τον γάμο τους για μετά το πέρας του «The Bachelor».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss