The Crown: 6 φορές που η Emma Corrin ήταν ίδια η πριγκίπισσα Diana

Όλες οι στιγμές που ανατριχιάσαμε βλέποντας την 24χρονη ηθοποιό στη μικρή οθόνη.

Κοντεύουμε να κλείσουμε σχεδόν μία εβδομάδα από τότε που κυκλοφόρησαν τα επεισόδια της νέας σεζόν του The Crown. Η ποιότητα της σειράς δεν είναι αμφισβητήσιμη, ωστόσο, η ανυπομονησία μας για φέτος είχε ένα όνομα: πριγκίπισσα Diana. Η νεότερη κόρη του John Spencer αποτέλεσε φαινόμενο, όχι, όμως, μόνο για την εποχή της. Έγινε το ίνδαλμα που έκανε τα παραμύθια με πριγκιπόπουλα να μοιάζουν αληθινά. Ξεχώρισε από τους υπόλοιπους royals δείχνοντας την ειλικρινή αγάπη της για τον λαό χωρίς να θέλει να ακολουθεί τις βασιλικές επιταγές, και αυτό, όπως φαίνεται, έγινε ο λόγος να έρθει σε ρήξη με το Παλάτι.

Καθώς το ένα επεισόδιο ερχόταν μετά το άλλο και κάπου ανάμεσα στη νοσταλγία που μας έφερε η απεικόνιση σκηνών που είχαμε δει στην τηλεόραση ή που είχαμε μάθει με τη βοήθεια των Μέσων, αρχίσαμε να επευφημούμε όλο και περισσότερο την Emma Corrin. Η ηθοποιός σίγουρα έχει ταλέντο. Αυτό δεν είναι κάτι προς debate. Το πιο εντυπωσιακό, όμως, στο συγκεκριμένο κορίτσι είναι η αδιανόητη ομοιότητά της με την Diana. Είναι σκηνές που κοιτάμε στην οθόνη και μένουμε να αναρωτιόμαστε -οριακά να τρομάζουμε- με το πόσο πολύ μοιάζουν. Ειδικά στα πλάνα που η κάμερα δεν κάνει μεγάλη εστίαση στο πρόσωπό της, για δευτερόλεπτα σκέφτεσαι μήπως πρόκειται για μαγνητοσκοπήσεις της εποχής που οι παραγωγοί της σειράς έχουν ενσωματώσει ως easter egg.

1. Φορώντας το μπλε φόρεμα Bruce Oldfield κατά την περιοδεία στην Αυστραλία το 1983.

2. Φορώντας το μπλε κοστούμι που αγόρασε μόνη της από το Harrods για το πορτρέτο του αρραβώνα τους το 1981.

3. Φορώντας ένα yellow outfit με floral top λίγες ημέρες πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

4. Φορώντας το νυφικό Elizabeth and David Emmanuel την ημέρα του γάμου της στις 29 Ιουλίου του 1981.

5. Φορώντας καρό παντελόνι και κάνοντας layering με λευκό πουκάμισο στο Highgrove House το 1986.

6. Φορώντας το φόρεμα με print -αν και όχι ακριβώς ίδιο στη σειρά και στην πραγματικότητα- στη Βρετανική Πρεσβεία στο Παρίσι το 1988.

Δες επίσης: Holidate: Το παλτό που κλέβει την παράσταση στην ταινία

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss