The Crown και ό,τι νέο έρχεται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες κυκλοφορίες του Netflix την εβδομάδα 7 έως 13 Νοεμβρίου.

Το The Crown επιστρέφει στο Netflix, ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής της εβδομάδας, με την πέμπτη πολυαναμενόμενη σεζόν του η οποία θα διερευνήσει την πιο ταραχώδη περίοδο της δεκαετίας του ’90 για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.Όσοι επιθυμούν να μπουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα μπορούν να απολαύσουν τις ταινίες The Claus Family 2 και Falling for Christmas με τη Λίντσεϊ Λόχαν.
Σειρές του Netflix

Το Στέμμα: Σεζόν 5 (The Crown: Season 5)Κυκλοφορεί 9/11

Η Νταϊάνα κι ο Κάρολος πολεμούν τα μίντια. Ο ρόλος της μοναρχίας αμφισβητείται. Το ’90, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ δέχεται τη μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι σήμερα.Πόσο Αληθινή Είναι η Αγάπη σου; Σαρδηνία (Love Never Lies: Destination Sardinia)Κυκλοφορεί 10/11Νέα «ακλόνητα» ζευγάρια δοκιμάζουν τη σχέση τους. Κυνηγώντας τον έρωτα και το χρήμα, η αλήθεια άραγε θα πονέσει ή θα κλείσει πληγές;

Πολεμίστρια Μοναχή: Σεζόν 2 (Warrior Nun: Season 2)Κυκλοφορεί 10/11Μαζί με νέους συμμάχους, η Έιβα κι οι αδερφές του Τάγματος ενώνουν τις δυνάμεις του κι αποφασίζουν να σταματήσουν έναν ψευδοπροφήτη που θέλει να κυριαρχήσει στον κόσμο.Ο Γύρος του Κόσμου με τον Ζακ Έφρον: Σεζόν 2: Αυστραλία (Down to Earth with Zac Efron: Season 2: Down Under)Κυκλοφορεί 11/11
Ο Ζακ κι ο Ντάριν ξεκινούν μια διαφωτιστική περιπέτεια στην Αυστραλία, εξερευνώντας τη βιοποικιλότητα, την κουλτούρα της και τις προσπάθειες να διασωθούν αμφότερες.
Ταινίες του Netflix

Οικογένεια Κλάους 2 (The Claus Family 2)Κυκλοφορεί 8/11
Μία δουλειά έχει ο Αϊ-Βασίλης. Να παραδίδει δώρα. Όταν όμως ο Τζουλς αναλαμβάνει τη θέση του παππού του, Νοέλ, δέχεται ένα γράμμα από ένα κορίτσι με μια ξεχωριστή ευχή.
Μια Ποδοσφαιρική Ταινία (The Soccer Football Movie)Κυκλοφορεί 9/11
Τέσσερις νεαροί φαν του ποδοσφαίρου συμμαχούν για να βοηθήσουν τα είδωλά τους να ανακτήσουν τις ικανότητές τους, όταν ένας δολοπλόκος επιστήμονας κλέβει το ταλέντο τους.
Χριστουγεννιάτικος Έρωτας (Falling for Christmas)Κυκλοφορεί 10/11

Όταν παθαίνει α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss