The Game Awards 2022: Όλοι οι νικητές

Τα Game Awards 2022 πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στο Microsoft Theatre σε μια πολύωρη παρουσίαση κατά τη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς.

Νικητής για το ‘Παιχνίδι της Χρονιάς’ αναδείχθηκε το Elden Ring της From Software, το οποίο κέρδισε άλλες υποψηφιότητες, όπως το A Plague Tale: Requiem, God of War Ragnarok, Horizon Forbidden West, Stray και Xenoblade Chronicles 3.
Ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού Hidetaka Miyazaki εμφανίστηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο. Μέσω ενός μεταφραστή, ο Miyazaki ευχαρίστησε τους προγραμματιστές και τον εκδότη From Software, καθώς και τον συγγραφέα George R.R. Martin που έγραψε το backstory και την ιστορία του Elden Ring. Ο Miyazaki ευχαρίστησε επίσης τους οπαδούς για την υποστήριξή τους και υποσχέθηκε ότι η From Software ετοιμάζει περισσότερα για το Elden Ring και άλλες ιδέες στο μέλλον. 

Το God of War Ragnarok προηγείται όλων των άλλων παιχνιδιών με 10 συνολικές υποψηφιότητες, ενώ τα Elden Ring και Horizon Forbidden West είχαν από 7 υποψηφιότητες.
Εκτός από παιχνίδι της χρονιάς, το Elden Ring κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη σκηνοθεσία σε παιχνίδι, την καλύτερη καλλιτεχνική διεύθυνση και το καλύτερο RPG.
Αναλυτικά όλες οι υποψηφιότητες και φυσικά οι νικητές ανά κατηγορία (με bold)
GAME OF THE YEAR

A Plague Tale: Requiem (Asobo Studio/Focus Entertainment)
Elden Ring (FromSoftware/Bandai Namco)
God o …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss