The Meg: Ο Jason Statham αφήνει τα γρήγορα αυτοκίνητα και μπλέκει… στα σαγόνια του καρχαρία (trailer)

Όταν το Alien σύναντησε το Jaws (με ολίγον απο Deep Blue Sea) τυλιγμένο σε μια συσκευασία μπιμουβιάς,θα μπορούσε άνετα κάποιος να χαρακτηρίσει το νεο πόνημα του σκηνοθέτη της επιτυχίας National Treasure, Jon Turteltaub, που μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, αλλά φαίνεται να έχει μπόλικο χαβαλέ.

Η αλήθεια είναι με το καλοκαίρι προ των πυλών μας έχουν λείψει τέτοιες ταινίες. Πόσο μάλιστα που μετά τα περσινά The Shallows και 47 Meters Down, τα οποία και έδωσαν νέα πνοή στις «ξεχασμένες», καλές ταινίες με καρχαρία (δεν συμπεριλαμβάνουμε αστειότητες της SyFy τύπου Sharknado).

Σε ενα υποθετικό σενάριο όπου κολυμπάς κάπου αμέριμνος, στην παραλία κάποιου ωκεανού με μεγάλο βάθος, ξαφνικά βλέπεις να εμφανίζεται μια πελώρια σκιά από κάτω σου. Θα μπορούσε να είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης σου. Σε ενα άλλο κινηματογραφικό σύμπαν, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Κι ένας από τους λίγους που θα μπορούσε να σε σώσει είναι ο Jason Statham. O συγκεκριμένος action hero έχει παλέψει τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια με ό,τι μπορείς να φανταστείς. Μονάχα που αυτή την φορά ήρθε η σειρά ενός τερατώδους καρχαρία για να αφανιστεί από τα χέρια του Jason.

Υπόθεση: Yποβρύχιο παίρνει μέρος σε ένα διεθνές υποθαλάσσιο πρόγραμμα όταν δέχεται ξαφνική επίθεση από έναν τεράστιο καρχαρία, το είδος του οποίου θεωρείται εξαφανισμένο εδώ και εκατομμύρια χρόνια! Το υποβρύχιο θα βρεθεί παγιδευμένο με το πλήρωμά του, στα βάθη του Ειρηνικού Ωκεανού. Ενώ ο χρόνος τελειώνει, ο ειδικός δύτης για θαλάσσιες διασώσεις Jonas Taylor (Statham) στρατολογείται από έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο (Winston Chao), για να σώσει το πλήρωμα και τον… ωκεανό γενικότερα από το μεγαλύτερο αρπαχτικό που γνώρισε ποτέ ο θαλάσσιος κόσμος του πλανήτη Γη. Έναν προϊστορικό, μήκους 50 μέτρων καρχαρία, γνωστό ως «μεγαλόδοντα». 

Το φιλμ βασίζεται στο best-seller βιβλίο των New York Times με τίτλο Meg και την υπογραφή του Steve Alten, ο οποίος συνεργάστηκε στη συγγραφή του σεναρίου.

Το cast του Meg συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Bingbing Li (Resident Evil: Retribution), Cliff Curtis (The Dark Horse, Risen, Fear the Walking Dead), Rainn Wilson (The Office, Super), Ruby Rose (xXx: Return of Xander Cage), Winston Chao (Skiptrace, Kabali), Page Kennedy (Rush Hour), Jessica McNamee(The Vow, Sirens), Ólafur Darri Ólafsson (The BFG,  The Missing), Robert Taylor (Focus), Sophia Shuya Cai (Somewhere Only We Know) και Masi Oka (TV’s Hawaii Five-0, Heroes).

Η ταινία -όπως θα δείτε και στο trailer- δεν παίρνει ούτε μια στιγμή (άντε μια) στιγμή στα σοβαρά τον ευατό της, με επιστημονικές αναλύσεις, αλλά στοχεύει στήν καθαρόαιμη popcorn διασκέδαση.

Οι αντιδράσεις βέβαια, έχουν υπάρξει ηχηρές και έντονες, με πρώτο και καλύτερο το Slashfilm το οποίο και έγραψε ότι «Είναι αρκετά γελοίο ώστε να υποθέτουμε ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό»

Ο Meg θα κολυμπήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Αυγούστου το 2018, απο την Tanweer.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss