The Voice: Η 26χρονη που ανέβηκε για δεύτερη φορά στη σκηνή του show, το πρόβλημα υγείας και η απώλεια που τη στιγμάτισε

H 26χρονη Άννα Σακκά από την Καλαμάτα ανέβηκε για δεύτερη φορα στη σκηνή του voice προκειμένου να πείσει τους κριτές να γυρίσουν τις καρεκλες τους.

Το 2016 είχε λάβει πάλι μέρος στις audition του talent show του Σκαι, χωρίς όμως να καταφέρει να εντυπωσιάσει τους coaches.



Η Άννα εχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία αλλά το μεγάλο της πάθος είναι η μουσική, με την οποία ασχολείται τα τελευταία πέντε χρόνια. Μία άλλη της αγάπη είναι ο χορός. «Όταν χορεύω νιώθω τη μουσική και το ρυθμό να με κατακλύζουν. Απελευθερώνομαι, νιώθω δυναμικά και διασκεδάζω αφάνταστα», δήλωσε.

Από μικρή ασχολήθηκε και με την ιππασία. «Έκανα πρωταθλητισμό, είχα το δικό μου άλογο και μαζί τρέχαμε σε αγώνες. Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου είναι όταν έχασα το άλογο μου πριν από τέσσερα χρόνια.Ο δεσμός μου με το άλογο ήταν πάρα πολύ ιδιαίτερος, όπως κάθε αναβάτη με το άλογο του και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ» εξομολογήθηκε η όμορφη κοπέλα.

Η Άννα μίλησε για την προηγούμενη εμπειρία της στο voice και για το πρόβλημα υγειας που αντιμετώπισε: «Πριν από λίγα χρόνια είχα ξαναέρθει, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα.

Μετά από λίγο καιρό αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές και έπρεπε να κάνω αφωνία για περίπου πέντε μήνες για να το αντιμετωπίσω. Τώρα ήρθε η ώρα να προσπαθήσω ξανά και να τα καταφέρω γιατί νιώθω πιο σίγουρη»

Και τα κατάφερε αφού έπεισε με τη φωνή της τον Σακη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και την Ελεονώρα Ζουγανέλη να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Μπορεί και οι τρεις να τη διεκδίκησαν έντονα και μάλιστα ο Σάκης της τραγούδησε το «Σε θέλω σαν τρελός» προκειμένου να την πείσει να πάει στην ομάδα του, η Άννα όμως επέλεξε τελικά την Ελεονώρα Ζουγανελη!
«Την διάλεξε γιατί ήταν η μόνη που δεν της είχε ρίξει χυλόπιτα την προηγούμενη φορά» σχολίασε με χιούμορ ο Πάνος Μουζουρακης , αφού η Ελεονώρα προστέθηκε πέρυσι στην παρεα των κριτων του The Voice.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss