The Voice: Η εξαφάνιση του Μουζουράκη από τον Ρουβά και το μπλοκ στην Παπαρίζου στη λαμπερή πρεμιέρα

The Voice: Πρεμιέρα στην έβδομη σεζόν του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ με τη βραδιά να είναι εντυπωσιακή και τους κριτές να δίνουν ξανά το δικό τους σόου.

Για έβδομη σεζόν, το The Voice ήρθε ξανά στις οθόνες μας για να γεμίσει με μουσική τα βράδια των τηλεθεατών. Τα νέα ταλέντα που φιλοδοξούν να αναδειχθούν μέσα από τον διαγωνισμό υποδέχθηκε ως παρουσιαστής ο Γιώργος Λιανός ενώ η τετράδα των κριτών – coaches παρέμεινε αναλλοίωτη.
Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός πήραν θέσεις στις πολυθρόνες με την πρεμιέρα του σόου να γίνεται την Κυριακή.

Η πρώτη διαγωνιζόμενη της χρονιάς ήταν η Ειρήνη Φιλοκώστα.

Οι coaches άρχισαν από νωρίς τον… ανταγωνισμό στη φετινή σεζόν.

Ακολούθησαν αρκετοί διαγωνιζόμενοι που προσπάθησαν να «κερδίσουν» τους coaches και να μπουν στην ομάδα τους.

Ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης, μαθητής της Β τάξης στο μουσικό Λύκειο Κορίνθου έκανε μια δυνατή εμφάνιση στην audition τραγουδώντας το «Beggin», όμως η Έλενα Παπαρίζου δεν πρόλαβε να γυρίσει την καρέκλα της.

Όταν τελείωσε την ερμηνεία του ο διαγωνιζόμενος και τον ρώτησε κάποια βιογραφικά στοιχεία, έμαθε εντελώς τυχαία πως ο Γιάννης είναι ο κολλητός φίλος του βαφτισιμιού της!

Ακολούθησαν κι άλλοι νέοι τραγουδιστές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν τους coaches…

Κάποιοι έδειξαν να έχουν από τώρα ένα προβάδισμα ενόψει της φετινής σεζόν του The Voice, αποσπώντας πολύ κολακευτικά σχόλια από τους coaches…

Η διαδικασία συνεχίστηκε…

Κάποιοι ανάγκασαν ακόμα και τους coaches να τραγουδήσουν μαζί τους για να τους πείσουν να μπουν στην ομάδα τους…

Οι πρώτες ομάδες που σχηματίστηκαν έχουν ως εξής:

Φυσικά, για άλλη μια χρονιά, δεν λείπουν τα πειράγματα μεταξύ των κριτών και τα αστεία την ώρα του σόου. Ήδη ο Σάκης Ρουβάς άρχισε τα… μαγικά, και εξαφάνισε τον Πάνο Μουζουράκη.

Οι coaches ήταν ενθουσιασμένοι με την απόδοση της τελευταίας διαγωνιζόμενης, ενώ η Έλενα Παπαρίζου αναζητούσε ποιος την έχει κάνει… μπλοκ και δεν μπόρεσε να τη βάλει στην ομάδα της!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss