Θεατρική παράσταση Franz Kafka στο θέατρο Αλκμήνη

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 18:15 παρουσιάζεται για μία μόνο ημέρα στο θέατρο Αλκμήνη η θεατρική παράσταση Franz Kafka σε σκηνοθετική επιμέλεια της βραβευμένης ηθοποιού και χορογράφου Σοφίας Καζαντζιάν {“Δε φοβάμαι. Δεν ελπίζω. Είμαι…”, “Ο Κρητικός”, “Η Σονάτα του Σεληνόφωτος (Venceremos)”}.

Πρόκειται για μία παράσταση σωματικού θεάτρου πάνω στο σύνολο του αριστουργηματικού έργου του Τσέχου συγγραφέα (Μεταμόρφωση, Πύργος, Δίκη, Στη σωφρονιστική αποικία, Ο Καλλιτέχνης της πείνας κ.ά.) διανθισμένη με στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Οι ερμηνευτές ακροβατούν μεταξύ ρεαλισμού και σουρεαλισμού, σωματοποιώντας βασικές έννοιες και αλήθειες που διέπουν το έργο του Κάφκα και το καθιστούν πιο επίκαιρο από ποτέ και δημιουργώντας μία παράσταση φόρο τιμής στον ίδιο αλλά και σε όλους εκείνους που θέλησαν και θέλουν με το έργο και τη ζωή τους “να γκρεμίσουν συθέμελα την όμορφη σωφρονιστική μας αποικία” και να φτιάξουν έναν κόσμο από την αρχή. Έναν κόσμο πιο όμορφο, πιο ανθρώπινο, πιο αληθινό.

Συντελεστές:

Σκηνοθετική επιμέλεια: Σοφία Καζαντζιάν

Θεατρική Διασκευή: La Familia

Σχεδιασμός ήχου- Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Γεωργόπουλος

Ενδυματολογία: Ελευθερία Τώρα

Σκηνογραφία: Ευθυμία Κωσταπαππά

Ερμηνεύουν: Ειρήνη Αμπατζή, Πάνος Βουτσινάς, Μιχάλης Γεωργόπουλος, Αναστασία Δέλτα, Μάρα Ζαλώνη, Μαρία Θανάση, Τατιάνα Καλαϊτζή, Διονύσης Κοκκοτάκης, Άντρεα Μαύρου, Παντελής Μηλλάς, Χριστίνα Παπαγιάννη, Μαρήλια Φραντζεσκάκη.

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη στήριξη της Aνωτέρας Δραματικής Σχολής Τράγκα.

Διάρκεια: 75 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Κυριακή 21 Οκτωβρίου – Ώρα: 18:15

Θέατρο Αλκμήνη (Αλκμήνης 8-12, Αθήνα 118 54)

Προπώληση: 8€ – Viva.gr     Είσοδος: 10€

Κρατήσεις: 6974876024

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss