Θεοδωρικάκος: Συνάντηση με τους πρέσβεις των ΗΠΑ και της Γαλλίας είχε ο Έλληνας υπουργός

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρέσβη της Γαλλίας, Πατρίκ Μεζονάβ, και τον Πρέσβη των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνη.

Δύο πολύ σημαντικές συναντήσεις είχε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος σήμερα το πρωί συναντήθηκε με τους πρέσβεις των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Τζορτζ Τσούνη και της Γαλλίας κ. Πατρίκ Μεζονάβ.

«Οι σχέσεις μας στον τομέα της ασφάλειας είναι εξαιρετικές και η στρατηγική συνεργασία μας αναβαθμίζεται συνεχώς», ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Θεοδωρικάκος.

Δύο πολύ σημαντικές συναντήσεις είχα σήμερα το πρωί, με τους πρέσβεις των Ηνωμένων Πολιτειών κ. @USAmbassadorGR και της Γαλλίας κ. #Patrick_Maisonnave. Οι σχέσεις μας στον τομέα της ασφάλειας είναι εξαιρετικές και η στρατηγική συνεργασία μας αναβαθμίζεται συνεχώς. @FranceenGrece pic.twitter.com/osI86hbupq
— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) September 28, 2022

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρικάκος στις συναντήσεις του με τους δυο Πρέσβεις αναφέρθηκε και στα μέτρα που λαμβάνει η ελληνική Κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα στο Σχέδιο «Ακρίτας».

Επιπρόσθετα, ο κ. Θεοδωρικάκος συζήτησε με τον κ. Τσουνη την περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ στον κρίσιμο τομέα της αστυνομικής συνεργασίας και της ασφάλειας.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss