Θεοδωρικάκος: Τα τουρκικά fake news δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα

Με ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ξεκαθαρίζει ότι τα επαναλαμβανόμενα τουρκικά fake news «δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα».

Σε ανυπόστατο δημοσίευμα της τουρκικής Sabah περί ύπαρξης και δεύτερου στρατοπέδου «Κούρδων τρομοκρατών» στο Λάυριο απάντησε με ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του.
Σ’ αυτήν, αναφέρει: «Η συνεχής κατευθυνόμενη επανάληψη των fake news σε τούρκικα μέσα μαζικής ενημέρωσης για στρατόπεδα τρομοκρατών στην Ελλάδα δεν πρόκειται να έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Πρόκειται για μυθεύματα και το γνωρίζει όλος ο κόσμος».

Η συνεχής κατευθυνόμενη επανάληψη των fake news σε μέσα μαζικής ενημέρωσης στην #Τουρκία για στρατόπεδα τρομοκρατών στην #Ελλάδα, δεν πρόκειται να έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Πρόκειται για μυθεύματα και το γνωρίζει όλος ο κόσμος.
— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) September 26, 2022

Το δημοσίευμα της Sabah

Η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah επανέρχεται στην προπαγάνδα της περί ύπαρξης «στρατοπέδου εκπαίδευσης τρομοκρατών» στο Λαύριο. Μάλιστα, αυτή τη φορά σε άρθρο της κάνει λόγο για ένα «δεύτερο κέντρο».

Το πρόσφατο ρεπορτάζ του newsbomb.gr μέσα από το κέντρο Κούρδων προσφύγων στο Λαύριο καταρρίπτει την τουρκική -διαχρονική- προπαγάνδα, ωστόσο ο τουρκικός Τύπος το εξέλαβε ως «απόδειξη» ύπαρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss