Θεοφανία Παπαθωμά: «Έπαθα πνευμονία, δεν είχα κορονοϊό»

H Θεοφανία Παπαθωμά αποχώρησε στα ξαφνικά, για λόγους υγείας, από τη θεατρική παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο». Μάλιστα, άμεσα τη θέση της, πήρε άλλη ηθοποιός.

Βέβαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο πως για την αποχώρηση της ηθοποιού από την παράσταση έφταιγε ο κορονοϊός. Ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για αυτό και αποκάλυψε το τι ακριβώς συνέβη και γιατί θέλησε να αποχωρήσει εσπευσμένα από την παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο».

«Έκανα 15 rapid και 3 μοριακά τεστ, ήταν όλα αρνητικά»

Ειδικότερα, η Θεοφανία Παπαθωμά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» αποκάλυψε: «Είχα λίγο πυρετό αλλά δεν του έδωσα σημασία. Ήρθα στο γύρισμα δύο ημέρες που είχε κρύο, μετά πήγα στο θέατρο, κουράστηκα και μου το γύρισε σε πνευμονία. Όχι δεν είχα κορονοϊό. Έκανα 15 rapid και 3 μοριακά τεστ, ήταν όλα αρνητικά».

«Και να είχα κολλήσει Covid-19, θα το ξεπερνούσα»

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός την οποία απολαμβάνουμε και στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» στο ρόλο της «Βιολέτας», δήλωσε: «Δεν ανησύχησα κάτι, πήρα την αγωγή μου. Δεν φοβάμαι για τέτοια πράγματα, οι γιατροί μου ανησύχησαν. Και να είχα κολλήσει Covid-19, θα το ξεπερνούσα. Όλα έπαιζαν σαν σενάρια αλλά αυτό αποκλείστηκε από την αρχή. Δεν είχα υπερκόπωση, απλά δεν πρόσεξα».

«Η αντικατάσταση είναι μόνιμη, δεν θα επιστρέψω»

Και συμπλήρωσε: «Το θέατρο δεν μπορεί να μείνει κλειστό και εγώ χρειαζόμουν αρκετές μέρες ανάρρωσης. Οπότε εγώ η ίδια ζήτησα να με αντικαταστήσουν. Η αντικατάσταση είναι μόνιμη, δεν θα επιστρέψω. Εγώ το ζήτησα…».

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.