Θεοφανία Παπαθωμά: Ο ρόλος της «Βιολέτας» και ο τίτλος του «sex symbol»

Η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Love It», όπου μίλησε για το ρόλο της ως «Βιολέτα» στην επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση καθώς και για τον τίτλο που φέρει ως «sex symbol».

«Ανοίγει ένας νέος κύκλος γι’ αυτήν»

Αρχικά, η ηθοποιός για την «Βιολέτα» στο νέο κύκλο της σειράς είπε: «Επειδή η Βιολέτα έχει κλείσει έναν κύκλο και ανοίγει ένας νέος κύκλος γι’ αυτήν, αισθάνθηκα ότι αλλάζει μέσα έξω».

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή κάνει μια νέα αρχή και επιστρέφει στο καφενείο και βρίσκει όλη αυτή την κατάσταση, την πολύ δύσκολη και κάπως θα συμμετέχει σε αυτή»,

«Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός»

Η Θεοφανία Παπαθωμά πρόσθεσε: «Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός. Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές νέες σειρές, γιατί πρέπει πολλοί άνθρωποι να δουλεύουν και δείχνει και μια άνθηση όλο αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, οπότε μακάρι να γίνουν κι άλλες».

Θεοφανία Παπαθωμά
© Instagram

«Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν μου αρέσει ο τίτλος sex symbol, αν και μεγάλωσα πια»

Στη συνέχεια, η επιτυχημένη ηθοποιός είπε: «Στον Γρηγόρη αρέσω όπως και να είμαι. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν μου αρέσει ο τίτλος sex symbol, αν και μεγάλωσα πια».

«Δεν με φοβίζει ο χρόνος»

Και συμπλήρωσε: «Δεν με φοβίζει ο χρόνος. Είναι κρίμα για τους άλλους ηθοποιούς να μην παίζονται τα σίριαλ. Αλλά το να βλέπεις κι έναν άνθρωπο που σου φέρνει άσχημες εικόνες στο μυαλό, δεν είναι ωραίο».

Δείτε παρακάτω όσα είπε η ηθοποιός:

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss