Θεσσαλονίκη: Αφιέρωμα από τη γερμανική κρατική τηλεόραση

Η Θεσσαλονίκη κέντρισε την προσοχή της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης, κερδίζοντας επάξια ένα μοναδικό αφιέρωμα για τις εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες της.

Συγκεκριμένα, η ταξιδιωτική εκπομπή «Wunderschön», που θα πει «πανέμορφο», του γερμανικού κρατικού καναλιού WDR ταξίδεψε στη πόλη, ενώ ετοίμασε και ένα μοναδικό αφιέρωμα και για την Χαλκιδική.

Μάλιστα, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε και ξενάγησε την ομάδα παραγωγής του WDR και την παρουσιάστρια Judith Rakers στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης.

Η άψογη συνεργασία είχε σαν αποτέλεσμα μία μοναδική παραγωγή που προβάλλει στο γερμανικό κοινό τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Το επεισόδιο προβλήθηκε στις 28/8 τηλεοπτικά σε πρώτη μετάδοση, ενώ είναι διαθέσιμο και στο Youtube, όπου είχε πάνω από 30.000 προβολές κατά την πρώτη μέρα προβολής.

Χαρακτηριστικό της απήχησης της εκπομπής του «Wunderschön» είναι τα παραπάνω από 30.000 views που είχε το επεισόδιο από την πρώτη μέρα προβολής του στο youtube.

Το WDR (Westdeutscher Rundfunk Köln) είναι γερμανικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό ίδρυμα που εδρεύει στην Ομοσπονδιακή Πολιτεία της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και έχει την έδρα του στην Κολωνία. Είναι μέλος της κοινοπραξίας γερμανικών δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών, ARD.

Δείτε παρακάτω: 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss