Θεσσαλονίκη: Απίστευτο περιστατικό – Κλείδωσε τη μητέρα της στο μπαλκόνι και έφυγε

Συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 50χρονη, γιατί κλείδωσε την 85χρονη μητέρα της στο μπαλκόνι κι έφυγε από το σπίτι

Το δικαστήριο της αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου, ενώ αποφάσισε η έφεση της να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινή. Το περιστατικό σύμφωνα με το grtimes.gr, έγινε στις 12 Αυγούστου σε διαμέρισμα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Η ηλικιωμένη από το μπαλκόνι που βρισκόταν άρχισε να καλεί σε βοήθεια και οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία.
«Μας είπαν ότι η γυναίκα έχει δύο κόρες που την κλειδώνουν στο μπαλκόνι και φεύγουν, το τελευταίο χρόνο. Κινδύνευε η ζωή της. Καλέσαμε κλειδαρά και ανοίξαμε την πόρτα» κατέθεσε ο μάρτυρας αστυνομικός που επιλήφθηκε του συμβάντος. Ο ίδιος επισήμανε ότι οι δύο αδελφές αναζητήθηκαν. Η κατηγορούμενη- η οποία διαμένει μόνιμα μαζί με την παθούσα- δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, επί τρεις ώρες, ενώ η άλλη αδελφή έφτασε από την Πρέβεζα, μέσα σε 3,5 ώρες, για να δώσει κατάθεση.

«Δεν έχω κανένα παράπονο από την κόρη μου. Κακία στιγμή ήταν. Εγώ εκεί το αποδίδω» ανέφερε η 85χρονη- μητέρα η οποία κατέθεσε υποβασταζόμενη λόγω γήρατος και προβλημάτων υγείας. «Πρώτη φορά έμεινα μόνη στο σπίτι. Με φροντίζει, δεν μου λείπει τίποτα. Δεν έχω παράπονο από τις κόρες μου» συμπλήρωσε.
Στην κατάθεσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss