Θεσσαλονίκη: Απομακρύνθηκε ο προπονητής που καταγγέλθηκε από 16χρονη

Θεσσαλονίκη: Απομακρύνθηκε ο προπονητής μετά την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση

Απομακρύνθηκε από την ομάδα κωπηλασίας ο προπονητής που, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μια ανήλικη αθλήτρια, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει το ThessToday.gr, η νεαρή κωπηλάτρια αποκάλυψε στους γονείς της ότι ο προπονητής της την παρενοχλούσε σεξουαλικά για διάστημα περίπου ενός χρόνου, από το 2021 έως το 2022 και μάλιστα, φέρεται να την πίεζε προκειμένου να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Τελικά η κοπέλα έσπασε τη σιωπή της και μετά τις αποκαλύψεις, τόσο η ίδια όσο και οι γονείς της, υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του προπονητή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Παράλληλα για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Ομοσπονδία του αθλήματος αλλά και η Ελληνική Αστυνομία, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκτός από την απομάκρυνση, στον προπονητή απαγορεύτηκε να πλησιάζει τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε απόσταση ενός χιλιομέτρου.
Το κορίτσι και οι γονείς του ζητούν να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο αδίκημα ενδεχομένως προκύψει από την έρευνα της αστυνομίας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:
Ρέθυμνο: Απίστευτο ξύλο μεταξύ μαθητών ΕΠΑΛ
Κιβωτός του Κόσμου: Το πρόσωπο «κλειδί» για τα οικονομικά στοιχεία
Τρίκαλα: Δις ισόβια σε 45χρονο – Σκότωσε τον θείο του για 160 ευρώ


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss