Θεσσαλονίκη: Έκρυβε στο σπίτι του σχεδόν 1.000 αφορολόγητα πούρα μεγάλης αξίας

Δικογραφία σε βάρος 40χρονου σχηματίσθηκε από τις Αρχές της Θεσσαλονίκης ο οποίος είχε στο σπίτι του περίπου 1000 αφορολόγητα πούρα Κούβας.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αστυνομικής προανάκρισης πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία και σε αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε 40χρονος ημεδαπός στην περιοχή της Αγίας Τριάδος.
Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία για λαθρεμπορία καθ’ υποτροπή βιομηχανοποιημένων καπνών, παράβαση του Νόμου περί ραδιοσυχνοτήτων και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, σε κλειστό αποθηκευτικό χώρο ανευρέθηκαν :• (945) πούρα Κούβας τα οποία στο σύνολό τους δεν έφεραν τις απαραίτητες ένσημες ταινίας φορολόγησης• (16) φορητοί πομποδέκτες• (6) αναδιπλούμενα μαχαίρια και (1) μεταλλική σιδερογροθιά καθώς και• (1) φορητή συσκευή φραγής ή παρεμβολής ραδιοσυχνοτήτων.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος ο οποίος τυγχάνει σεσημασμένος για έτερα αδικήματα, παραβίασε τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του σε Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss