Θεσσαλονίκη: «Έτρεχε, ήταν μεγάλο το σοκ», είπε η 39χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ

Η άτυχη γυναίκα που παρασύρθηκε από οδηγό στη Θεσσαλονίκη σε απευθείας σύνδεση πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, μίλησε για την εμπειρία της.

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε μία 39χρονη στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου λίγο πριν φτάσει στη δουλειά της, όταν ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε.
Το περιστατικό έλαβε χώρα την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ζωντανή σύνδεση της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έδινε πληροφορίες για ένα αιματηρό συμβάν στο κέντρο της πόλης όταν ξαφνικά «πάγωσε». Την ώρα που η δημοσιογράφος ήταν live και μετέδιδε ρεπορτάζ, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μια γυναίκα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου δεν ήταν απλά παράσυρση αλλά και εγκατάλειψη, καθώς το όχημα που χτύπησε τη γυναίκα έφυγε από το σημείο χωρίς να ενδιαφερθεί για το τι συνέβη.

Η δημοσιογράφος διέκοψε αμέσως την συζήτηση, ενώ η κάμερα κατέγραψε τις εικόνες με διερχόμενους να σταματούν για να παράσχουν βοήθεια στην τραυματισμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν πεσμένη στην άσφαλτο.

«Ήταν ένα σοκ μεγάλο για εμένα. Πονάω βασικά, έχω κατάγματα», είπε η γυναίκα μιλώντας λίγο αργότερα μέσα από το νοσοκομείο στο Star.
Σχετικές ειδήσεις
Στο νοσοκομείο η γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο σε ζωντανή μετάδοση στον ΑΝΤ1
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα σε ζωντανή μετάδοση – «Πάγωσαν» Παπαδάκης, Αναστασοπούλου

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss