Θεσσαλονίκη: H 27χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι φοβάται ακόμα για τη ζωή της

Θεσσαλονίκη: Η 27χρονη ξεκαθαρίζει ότι με τον άνδρα της 25χρονης που της επιτέθηκε με μαχαίρι ήταν απλά φίλοι

Η 27χρονη που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από την 25χρονη Αλβανικής καταγωγής για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στην Πυλαία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για όσα τραγικά έζησε.
«Βγήκα από το σπίτι μου για να πάω για καφέ στο σπίτι της αδερφής μου και αυτή η γυναίκα είχε κρυφτεί, δεν είχαμε κάποιο ραντεβού γιατί αν ήταν έτσι θα είχα πάρει κι εγώ τα μέτρα μου για να ξέρω τις θα κάνω», είπε αρχικά δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δεν είχε κανονισμένο ραντεβού με τη γυναίκα που της επιτέθηκε.

Πρόσθεσε στη συνέχεια ότι εκείνη πήγε και την βρήκε μετά. «Μου είπε ότι ήθελε μόνο να μου μιλήσει και πως δεν ήθελε να μου κάνει τίποτα»
Για το πως έγινε η επίθεση με το μαχαίρι η ίδια αποκαλύπτει ότι μόλις έφτασε έξω από το σπίτι της αδερφής της η 25χρονη της έδωσε δύο μαχαιριές στο σώμα της.

«Μετά όμως άρχισε να τρέχει κατά πάνω μου, εμένα κάτι δεν μου άρεσε και έτρεξα κι εγώ. Με το που φτάνω έξω από την πόρτα της αδερφή μου, βγάζει το μαχαίρι και με καρφώνει με δύο μαχαιριές στην κοιλιά και μία στον ώμο», είπε χαρακτηριστικά.

Η 27χρονη Ιωάννα δήλωσε πως δε νιώθει ασφαλής πλέον ειδικά αφότου αποφυλακιστεί η δράστης. «Φοβάμαι ότι θα μου επιτεθεί ξανά όταν βγει από τη φυλακή»
Η συγκεκριμένη γυναίκα θεωρούσε πως ο άνδρας της διατηρούσε παράνομη σχέση για περίπου οκτώ χρόνια με την Ιωάννα, κάτι που σύμφωνα με την 27χρονη δεν ισχύει, καθώς είναι μόνο φίλοι.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss