Θεσσαλονίκη – Κραυγή αγωνίας από την 29χρονη: «Θα είμαι το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας»

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η περιγραφή της 29χρονης που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 38χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Για 8η φορά καταδικάστηκε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ενώ κακοποιούσε τη γυναίκα του συνεχίζει να είναι ελεύθερος. Στη συγκλονιστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη, σήμερα Πέμπτη (1/9) το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελοδικείο καταδίκασε τον άνδρα με ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Το Δικαστήριο είπε να εκτιθεί η ποινή του, όμως και αυτή, όπως και οι προηγούμενες επτά ποινές, έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα, λόγω της έφεσης που άσκησε η πλευρά του κατηγορούμενου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Η νεαρή που πέφτει διαρκώς θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 38χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, (σ.σ. ο οποίος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος παρ’ ότι έχει καταδικαστεί οκτώ φορές σε ποινές φυλάκισης) μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Η ίδια με τρεμάμενη φωνή είπε μεταξύ άλλων: «Θα είμαι το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας».

Υπενθυμίζεται ότι η εν διαστάσει σύζυγός του απηύθυνε κραυγή αγωνίας στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς όπως κατήγγειλε την οποία ξυλοκόπησε στις 19 Αυγούστου σε πάρκο, παρά το γεγονός πως έγιναν ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει κοντά της.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss