Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο ληστής «Σπάιντερμαν» – Επεισοδιακή σύλληψη τριών διαρρηκτών

Θεσσαλονίκη: Τρεις διαρρήκτες- αναρριχητές συνελήφθησαν επί το έργον.

Χειροπέδες φόρεσαν οι αστυνομικές Αρχές Θεσσαλονίκης σε έναν 41χρονο ο οποίος σκηνοθέτησε κινηματογραφική ληστεία. Συγκεκριμένα ο άνδρας αναρριχήθηκε από σκαλωσιά σε μπαλκόνι πολυκατοικίας πρώτου ορόφου, παραβίασε την μπαλκονόπορτα και μπήκε μέσα σε γραφεία ιδιωτικής επιχείρησης στον Εύοσμο, με σκοπό να το κάνει «καλοκαιρινό».
Ωστόσο η τύχη δεν ήταν με το μέρος του καθώς συνελήφθη επ΄αυτοφώρω από δικυκλιστές αστυνομικούς πριν προλάβει να αφαιρέσει κάτι.

Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών – Χτύπησε τους αστυνομικούς για να ξεφύγει
Σημειώνεται ότι ακόμα δύο αυτόφωρες συλλήψεις πραγματοποίησαν δικυκλιστές αστυνομικοί των ομάδων Ζ και ΔΙ.ΑΣ, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και εντατικών περιπολιών.

Σύμφωνα με το thestival πρόκειται για δύο άνδρες Γεωργιανής καταγωγής και ηλικίας 30 και 28 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν μέσα σε πολυκατοικία στην περιοχή της Καλαμαριάς. Οι δυο τους διέρρηξαν δύο διαμερίσματα 4ου ορόφου, παραβιάζοντας τις κλειδαριές των κεντρικών εισόδων τους, απ’ όπου αφαίρεσαν μικρό χρηματικο ποσό, παλιά χαρτονομίσματα και κόσμημα.

Ο 28χρονος προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του, χτυπώντας τους αστυνομικούς. Ο 30χρονος, όπως διαπιστώθηκε, είχε παραβιάσει το χρονικό διάστημα παραμονής του στη χώρα. Στην ταράτσα της οικοδομής βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τσάντα με διαρρηκτικά εργαλεία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss