Θεσσαλονίκη: Στέλεχος του δήμου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από Ισπανό για μια θέση πάρκινγκ

Επίθεση δέχθηκε ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Θεσσαλονίκης σε θέματα αναπηρίας για μία θέση πάρκινγκ – Πώς εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

Θύμα επίθεσης με απειλές ακόμη και κατά της ζωής του έπεσε το βράδυ της Τετάρτης ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Θεσσαλονίκης για θέματα αναπηρίας Γιάννης Καστούρας. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, επίθεση δέχθηκε και ένας ακόμη πολίτης με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ο Γιάννης Καστούρας, που περνούσε από την Παύλου Μελά με το αυτοκίνητο του, είδε ότι στην αναπηρική θέση στάθμευσης είχε παρκάρει ένα μαύρο όχημα με γερμανικές πινακίδες.

Ο κ. Καστούρας σταμάτησε και άρχισε να κορνάρει για να απομακρύνει ο ιδιοκτήτης το όχημά του. Τότε, όπως καταγγέλει ο ίδιος στη Voria.gr, ένας Ισπανός, κάτοικος Γερμανίας, στην παρατήρηση του κ. Καστούρα αντέδρασε λέγοντας «εδώ μου αρέσει και παρκάρω όπου θέλω». Ο κ. Καστούρας του απάντησε ότι θα καλέσει την αστυνομία και ο αλλοδαπός του άρπαξε το κινητό από το χέρι και έφυγε.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα καταγγέλει ο ίδιος στη Voria.gr, και ενώ είχε προλάβει να καλέσει την αστυνομία από το σύστημα που έχει στο αυτοκίνητό του, ο αλλοδαπός μαζί με ακόμη έναν που ήταν μαζί του, τον πλησίασαν και άρχισαν να χτυπούν το καπό του αυτοκινήτου του λέγοντας, «πήρες τηλέφωνο την αστυνομία; θα σε σκοτώσουμε».

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν πολίτες που βρίσκονταν σε διπλανό καφέ και έτρεξαν να βοηθήσουν.

Οι δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν και σε αυτούς, άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο από τον έναν και άρχισαν να τους κυνηγούν. Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει ο κ. Καστούρας, τον έναν από τους δύο, τον έριξαν κάτω και τον χτύπησαν στο πόδι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με συντριπτικό κάταγμα στο νοσοκομειο Γεννηματάς.
Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο συνέλαβε τον Ισπανό στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο δεύτερος δράστης που ήταν μαζί του κατάφερε να εξαφανιστεί.
Σε βάρος του κατατέθηκαν μηνύσεις από τα θύματα της επίθεσης για εξύβριση, απειλή και αρπαγή τηλεφώνου, για βιαιοπραγία και για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.
Πηγή: voria.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss