Θετικά δεδομένα για θεραπεία κατά της μέτριας έως σοβαρής ψωρίασης κατά πλάκας

Νέα δεδομένα τριετίας για το BIMZELX® (μπιμεκιζουμάμπη) ενισχύουν τη μακροχρόνια διατήρηση της πλήρους κάθαρσης του δέρματος στη μέτρια έως σοβαρή ψωρίαση κατά πλάκας. 

Νέα αποτελέσματα τριετίας ανακοινώθηκαν από την ανοιχτή μελέτη επέκτασης (OLE) BE BRIGHT η οποία αξιολογεί τη μακροχρόνια ασφάλεια, ανοχή και αποτελεσματικότητα του BIMZELX® (μπιμεκιζουμάμπη) σε ενήλικες με μέτρια έως σοβαρή ψωρίαση κατά πλάκας, που ολοκλήρωσαν μία από τις τρεις κεντρικές μελέτες Φάσης 3. Αυτά τα δεδομένα, σε συνδυασμό με μια ανάλυση της ασφάλειας στα τρία έτη σε συγκεντρωτικά δεδομένα των μελετών Φάσης 2 και Φάσης 3, παρουσιάστηκαν από τη βιοφαρμακευτική εταιρεία UCB στο 31ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας (EADV) στο Μιλάνο της Ιταλίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2022. Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν συνολικά έντεκα περιλήψεις που περιέχουν δεδομένα σχετικά με την μπιμεκιζουμάμπη στην ψωρίαση.
Η ψωρίαση είναι μία χρόνια φλεγμονώδης νόσος με συμμετοχή κυρίως του δέρματος. Τα σημεία και τα συμπτώματα της ψωρίασης μπορεί να ποικίλουν αλλά ενδέχεται να περιλαμβάνουν ερυθρές κηλίδες στο δέρμα που καλύπτονται από αργυρόχρωμα λέπια, ξηρό, σκασμένο δέρμα που μπορεί να αιμορραγεί και πάχυνση των νυχιών, με εντυπώματα ή αυλακώσεις. Η ψωρίαση έχει επίσης σημαντικές ψυχολογικές επιπτώσεις και επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής, επη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss