Think Pink! 10 ροζ βερνίκια για ένα… παραμυθένιο φθινόπωρο

Είναι το πιο chic & girly χρώμα που μπορείς να βάψεις τα νύχια σου!

«Ροζ τον χειμώνα»; Θα αναρωτιέσαι εύλογα. Βλέπεις, οι πασαρέλες των διάσημων Οίκων Μόδας, τα nail bars και οι nail artists που παρακολουθούμε στο Instagram μάς έχουν «εκπαιδεύσει» να επιλέγουμε πολύ σκούρα χρώματα για τα νύχια μας τους χειμερινούς μήνες. Το μπορντό, το μαύρο, το μπλε σκούρο και το κυπαρισσί είναι ανάμεσα στις must επιλογές όταν τα πρώτα κρύα κάνουν την εμφάνισή τους.

Δικαίως, θα σου πούμε εμείς. Όταν ο καιρός χαλάει, είναι μουντός και πέφτουν βροχές και καταιγίδες, θέλουμε να ταχθούμε μαζί του. Έτσι ακριβώς επιλέγουμε σκούρα χρώματα στα ρούχα, αλλά και στα νύχια μας. Αυτός ο «κανόνας», ωστόσο, δεν είναι και μονόδρομος.

Ακόμα και τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες μπορείς να επιλέγεις πιο απαλές αποχρώσεις στα νύχια σου, όπως είναι… το ροζ. Ναι, λατρεύουμε το ροζ- όπως θα έχεις καταλάβει- και θέλουμε να το φοράμε όλες τις εποχές του χρόνου. Κι αυτό, γιατί είναι ένα πολύ ντελικάτο, κομψό και διαχρονικό χρώμα, που ταιριάζει σε όλες μας.

Είτε είσαι μελαχρινή, είτε ξανθιά, είτε έχεις λευκή επιδερμίδα, είτε πιο σκουρόχρωμη, τα ροζ νύχια θα σε κολακεύσουν και θα δείξουν πολύ κομψά τα δάχτυλά σου. Αν ετοιμάζεσαι, μάλιστα, να γίνεις και νύφη (ναι, νύφη τον χειμώνα, why not?), σου συστήνουμε το ροζ χρώμα στα νύχια ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ. Για να σε πείσουμε, λοιπόν, ότι το ροζ είναι must όλες τις εποχές, ψάξαμε και βρήκαμε στην παρακάτω gallery τα 10 πιο λαχταριστά, chic και υπέροχα ροζ βερνίκια που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάνε scroll, ανακάλυψέ τα και έστω μέσα από αυτά ζήσε το παραμύθι που κάποτε ή και ακόμα ονειρεύεσαι.

Διάβασε ακόμα: Αποκλειστικό! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το σημερινό beauty look της Ελεονώρας Μελέτη

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss