Θοδωρής Ιακωβίδης: «Δεν φανταζόμουν όλο αυτό το κύμα συμπαράστασης»

Ο αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης, λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Τόκιο και τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και μίλησε για το «ξέσπασμα» του για την έλλειψη στήριξης από την Πολιτεία.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί»

Αρχικά, ο Έλληνας πρωταθλητής Θοδωρής Ιακωβίδης δήλωσε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Το βράδυ λίγο θορυβήθηκα για το τι έκταση παίρνει το πράγμα. Δεν φανταζόμουν όλο αυτό το κύμα συμπαράστασης. Εμένα ήταν το “αντίο” μου όλο αυτό».

«Πάντα όταν έκλαιγα ήμουν μόνος μου»

Και συνέχισε λέγοντας με ειλικρίνεια: «Δεν μετάνιωσα καθόλου για τη συναισθηματική μου έκρηξη. Όλοι οι δικοί μου μού είπαν ότι δεν με είχαν δει ξανά να κλαίω. Πάντα όταν έκλαιγα ήμουν μόνος μου. Πάντα έδειχνα ότι δεν με “λυγίζει” τίποτα».

Και εξήγησε: «Αυτή η συσπείρωση έγινε γιατί πολύς κόσμος ταυτίστηκε με αυτόν τον αγώνα και τη συναισθηματική μου φόρτιση. Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι απίστευτα».

«Τα προβλήματα θα παραμείνουν»

Επιπλέον, αναφερόμενος στο αν έχει αλλάξει την απόφαση του μετά από την στήριξη που δέχτηκε, ο Θοδωρής Ιακωβίδης είπε: «Όλη αυτή η επίθεση αγάπης που έχω δεχτεί με έχει “γεμίσει”, αλλά τα προβλήματα θα παραμείνουν».

Και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Με έχουν προσεγγίσει πολλοί χορηγοί. Ωραία. Ξεκινάω προπόνηση. Με τι πρόσωπο θα μπω στο γυμναστήριο όταν ο διπλανός μου -που μέχρι χτες είχαμε τα ίδια προβλήματα- συνεχίζει να τα έχει, ενώ εγώ ξέφυγα;».

«Δεν ξέρω ακόμα αν έχω αλλάξει απόφαση»

«Το θέμα είναι να γίνει κάτι από την Πολιτεία για όλους τους αθλητές, να δώσει κίνητρα. Οπότε δεν ξέρω ακόμα αν έχω αλλάξει απόφαση. Μακάρι να βγει κάτι καλό από όλο αυτό. Είναι πολλοί σαν εμένα. Υπάρχουν πολλοί αθλητές και είπα “βγείτε μιλήστε, μην με αφήνετε μόνο μου” αλλιώς τι θα καταφέρω;» σημείωσε ο Έλληνας αρσιβαρίστας.

«Δεν θέλω συγγνώμη από κανέναν»

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στις αντικειμενικές δυσκολίες του να εργάζεται και παράλληλα να προπονείται. Και τόνισε: «Δεν θέλω συγγνώμη από κανέναν. Τους ευχαριστώ που νιώθουν έτσι αλλά δεν φταίει κάποιος».

Και κατέληξε λέγοντας: «Μακάρι να γίνουν έργα. Περιμένω να πραγματοποιηθούν τα λόγια του υπουργού (σ.σ. του Λευτέρη Αυγενάκη)».

Δείτε όσα είπε ο Θοδωρής Ιακωβίδης στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not»:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VpKWEjzZrns]

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss