Θοδωρής Μαραντίνης: «Έκανα εγχείρηση στο στομάχι μου, αλλά δεν πέτυχε»

Σε event για την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» τραγούδησαν οι ONIRAMA και οι δημοσιογράφοι συνάντησαν εκεί τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Θοδωρή Μαραντίνη.

«Ταλαιπωρούμαι 1,5 – 2 χρόνια»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ειδικότερα, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Έκανα εγχείρηση στο στομάχι μου, είχα πάντα ευαισθησία, η οποία δεν πέτυχε, και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνω και δεύτερη. Ταλαιπωρούμαι 1,5 – 2 χρόνια».

«Περιμένω γιατί δεν είναι καλή στιγμή να μπεις στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή»

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης πρόσθεσε: «Περιμένω γιατί δεν είναι καλή στιγμή να μπεις στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή και να πέσει το ανοσοποιητικό σου».

«Είπαμε ότι προτιμούμε να έχουμε καλή σχέση όποια κι αν είναι αυτή ώστε να μην επηρεάζει τα παιδιά»

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στις σχέσεις του με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, οι οποίες όπως δήλωσε ο ίδιος, παραμένουν άριστες. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης δήλωσε για αυτό: «Τα παιδιά είναι πάνω από όλα και αυτό το χτίσαμε από όταν ήμασταν μαζί και πόσο μάλλον όταν πήραμε αυτή την απόφαση. Είπαμε ότι προτιμούμε να έχουμε καλή σχέση όποια κι αν είναι αυτή ώστε να μην επηρεάζει τα παιδιά».

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss