Θρίλερ με την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου που επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος»

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου στρατιώτη Τάκη (Σαράντος) Κολλιαδέλης, ο οποίος επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», που εκτελούσε δρομολόγιο Χίο για Πειραιά.

Ο νεαρός φαντάρος, που κατοικεί στη Χαλκίδα και υπηρετούσε στη Χίο, επέστρεφε στον Πειραιά έχοντας αναβολή και έκτοτε αγνοείται.

Οπως αναφέρει φίλος και συνεπιβάτης του, ο νεαρός άντρας εθεάθη τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου, περίπου στις 02:15. Πρόσθεσε, δε, πως όταν ξύπνησε ο φίλος του έλειπε.

Η σύντροφός του 23χρονου υποστηρίζει πως ο αγαπημένος της την πήρε τηλέφωνο τα ξημερώματα και της εξομολογήθηκε πως φοβάται για τη ζωή του. Συγκεκριμένα της είπε πως κάποιος του την έχει «στημένη».

Από την άλλη ο φίλος του δηλώνει πως ο νεαρός φαντάρος έδειχνε προβληματισμένος και φοβόταν πως κάποιοι θα του έκαναν κακό.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου συνεχίζονται από το Λιμενικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκαν τα ρούχα του, αλλά δεν εντοπίστηκε το πορτοφόλι και τα δύο κινητά του τηλέφωνα. Το σήμα του κινητού του, τελευταία φορά, ανοικτά της Τήνου.

Με πληροφορίες από: anikolouli.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss