Θρήνος για την 14χρονη στην Κίνα – «Δώστε πίσω τη ζωή της κόρης μου»

Ξέσπα ο πατέρας της έφηβης στην Κίνα που πέθανε αβοήθητη σε κέντρο καραντίνας για τον κορονοϊό

Δικαίωση ζητά η οικογένεια της 14χρονης στην Κίνα, η οποία πέθανε αβοήθητη σε κέντρο καραντίνας για τον κορονοϊό.
Το βίντεο με το κορίτσι να τρέμει και να παρουσιάζει σπασμούς έχει κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, ξεσηκώνοντας κύμα οργής σε όλη τη χώρα για την αμέλεια των γιατρών παρά τις εκκλήσεις από τους γονείς της.

Η Γκούο Τζινγκτζίνγκ όπως ονομαζόταν η μικρή, αναφέρεται ότι ανέπτυξε πυρετό δύο ημέρες αφότου μεταφέρθηκε σε κέντρο απομόνωσης στο Ρουζού, της επαρχίας Χενάν.
Το BBC αναφέρει πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με αξιωματούχους της χώρας οι οποίοι δεν έχουν ακόμη διευκρινίσει την αιτία θανάτου της.

Σε βίντεό που δημοσίευσε ο πατέρας της 14χρονης στο αντίστοιχο ΤikTok της Κίνας το Douyin, είπε ότι οι εργαζόμενοι στο κέντρο δεν είχαν παράσχει καμία θεραπεία στην Γκούο καθώς η κατάστασή της επιδεινώθηκε.
«Είχε αρχίσει να έχει σπασμούς, να αφυδατώνεται και να τρέμει. Oι υγεινομικοί στο κέντρο δεν τη φρόντισαν, κανείς δεν την ζήτησε », πρόσθεσε
«Ζητώ από την Κεντρική Επιτροπή του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος και την Επιτροπή Επιθεώρησης Πειθαρχίας να ερευνήσει την αμέλεια της κυβέρνησης στο Ρουζού… και να δώσει πίσω τη ζωή της κόρης μου!» είπε στο βίντεο που τον δείχνει δίπλα στο άψυχο σώμα της κόρης του.
Η «έκρηξη» στη χώρα για τον θάνατο της μικρής έχει εξαπλωθεί σε όλη την κοινή γνώμη, με τους χρήστες στα social media, να εκφράζουν θυμό για την ιατρική περίθαλψη στην 14χρονη και να επικρίνουν τις πολιτικές του Προέδρου Σι για τον Covid, οι οποίες κατακρίνονται από πολλούς ανθρώπους στην Κίνα.

«Είμαι τόσο θυμωμένος. Γιατί δεν της έδωσαν απλώς ένα χάπι;» έγραψε ένας χρήστης. Ένας άλλος είπε: «Είναι πάντα έτσι. Τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ.»
Διαβάστε ακόμη:
Οργή στην Κίνα: Έφηβη πέθανε αβοήθητη σε κέντρο καραντίνας
Κόλαση φωτιάς στο Mεξικό μετά απο συντριβή φορτηγού καυσίμων – Βίντεο
Ν. Αφρική: Μωρό ποδοπατήθηκε από καμηλοπάρδαλη – Χαροπαλεύει η μητέρα


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss