Θρήνος στη Λαμία: Πατέρας ενός παιδιού ο 39χρονος που έχασε τη ζωή του στα μεταλλεία Φωκίδας

Τραγικός θάνατος στη Φωκίδα για 39χρονο μηχανικό που καταπλακώθηκε από βράχο που αποκολλήθηκε σττα μεταλλεία της Βάργιανης

Τραγωδία στις στοές των Μεταλλείων Βωξίτη με τον χαμό 39χρονου μηχανικού, το όχημα του οποίου καταπλακώθηκε μετά από αποκόλληση βράχου στη στοά 617 στο ύψος της Βάργιανης.
Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου 1 χιλιόμετρο από την είσοδο της στοάς στην οποία βρισκόντουσαν κι άλλα δύο άτομα – που δεν κινδύνευσαν – και άμεσα σήμανε συναγερμός στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο άτυχος άνδρας είχε καταγωγή από τη Λαμία, ίχε παντρευτεί πριν από λίγο καιρό και είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του ένα μωράκι.
Στο σημείο επιχείρησαν δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ με 26 πυροσβέστες και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Εργαζόμενοι και μηχανήματα της εταιρείας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική έφτασαν στο σημείο που είχαν εγκλωβιστεί ο άτυχος 45χρονος μαζί με τους άλλους δύο και να τους απεγκλωβίσουν.
Η ανακοίνωσητου Εργατικού Κέντρου Φωκίδας
Σύμφωνα με το fokidanews, το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το περιστατικό:
«Η Διοίκηση της συνδικαλιστικής μας οργάνωσης ενημερώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σοβαρό εργατικό ατύχημα στο μεταλλείο της Imerys. Έχει καταρρεύσει στοά και είναι επιβεβαιωμένο ότι υπάρχει ένας νεκρός εργαζόμενος και δύο ακόμα εγκλωβισμένοι. Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ βρίσκεται εκεί και καταβάλει προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό. Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας καλεί κάθε εμπλεκόμενο φορέα να κινητοποιηθεί για τη σωτηρία των συναδέλφων. Καλούμε το σωματείο εργαζομένων της Imerys να κηρύξει στάση εργασίας. κανένας εργάτης να μπει για δουλειά!».

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss