Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα, 12 Αυγούστου; Διάβασε αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις

Σάββατο σήμερα και η πόλη έχει αδειάσει! Τα νησιά μας και τα χωριά μας γέμισαν ζωή και χαμόγελα! Αλλά ας είμαστε προετοιμασμένοι! Ας διαβάσουμε τα ζώδια από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο, για να ξέρουμε τι μας γίνεται…

Εξωραϊσμός της πραγματικότητας

 

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει ενεργό/η κι έτοιμο/η να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση, αλλά το πείσμα και η δυναμική σου δεν αρκούν. Το μεγαλύτερο «στοίχημα» σου είναι να «παντρέψεις» το ένστικτο με την λογική, αφού «παίζονται» πολλά και στο παρασκήνιο. Παράλληλα, καλείσαι να συμπαρασταθείς σε ένα οικείο σου πρόσωπο που βρίσκεται σε σύγχυση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να «θολώσει» την κρίση σου ή να προκαλέσει κάποιες ανεξήγητες αστοχίες και… εξαφανίσεις! Καλό είναι λοιπόν να μην ποντάρεις τόσο στην λογική αλλά κυρίως στην διαίσθησή σου, αφού «τα φαινόμενα απατούν». Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οξεία μεν αλλά περαστική αδιαθεσία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε φέρνει σε επαφή με άτομα που δεν είναι αυτό που δείχνουν και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος. Επιπλέον, επειδή επηρεάζει και τα οικονομικά σου καλό είναι να αποφύγεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό «ζωηρεύει» την κοινωνική ζωή και τις φιλίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ενεργοποιούνται όλες οι εμπνεύσεις αλλά και η μυστική προστασία σου από τις κακοτοπιές. Αφέσου λοιπόν στα χέρια του «φύλακα-άγγελού» σου κι όλα θα πάνε καλά. Επιπλέον, οφείλεις να παραμερίσεις κάθε είδους λογικές παραδοχές, αφού βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα «θαύμα», που για να γίνει πρέπει πρώτα να το πιστέψεις.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Από την μια πλευρά, η Σελήνη στον Κριό σε βάζει να «τρέχεις» για να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, ωστόσο καλό είναι να ρίξεις το βάρος στις πνευματικές ανησυχίες σου, αφού σε πιο πρακτικά θέματα το πιθανότερο είναι να υπάρξουν «τριβές» και αντιδικίες. Επιπλέον, μπορεί να ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός συγγενή στα προσωπικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Δημιουργείται θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου και καλό είναι να είσαι λιγότερο «αφελής», για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας. Ενδέχεται μάλιστα να υπάρξουν έξωθεν προτροπές που όσο πειστικές κι αν δείχνουν, κινούνται στα όρια της ουτοπίας ή της εξαπάτησης. Παράλληλα βέβαια, σου προσφέρεται μια μοναδική ευκαιρία για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει το σύνολο των προσπαθειών σου μπορείς φυσικά να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ αλλά πρόσεξε μήπως υιοθετήσεις κάποιες πρακτικές, που δεν συνάδουν ούτε με την νομιμότητα, ούτε με την… τιμιότητα! Σε κάθε περίπτωση πάντως το αισθητικό και καλλιτεχνικό σου κριτήριο είναι στα… πολύ «επάνω του».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο ενεργός Ποσειδώνας αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές και μεταφυσικές ανησυχίες σου, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις και σε μια «μυσταγωγία». Επιπλέον, σε ωθεί «να δεις το ποτήρι μισογεμάτο», πρόσεξε όμως μήπως η καλή σου προαίρεση σε κάνει τελικά θύμα των καταστάσεων στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να «φορτσάρεις» στην δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό σε «φορτώνει» συναισθηματικά, κάτι μπορεί μεν να επιδράσει θετικά ως προς τις δημιουργικές προσπάθειες και τα «θέλω» σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στο ποθούμενο, ίσως όμως να «ανοίξει πληγές» στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας, μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που «κάτι κρύβουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να δράσεις άμεσα, ώστε να επιλύσεις μια σειρά από θέματα, είτε δικά σου, είτε των οικείων σου. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να ξεμπλέξεις ένα κουβάρι παρεξηγήσεων, πρόσεξε όμως μήπως «μαζί με τα χλωρά κάψεις και τα ξερά». Επιπλέον, φαίνεται να σε περιμένουν μια σειρά από αναγκαίες εργασίες στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ακυρώσεις και αναβολές, οπότε είναι προτιμότερο να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, αφήνοντας το… σύμπαν να τακτοποιήσει τις δουλειές σου!. Επιπλέον, αν προκύψει μια «μυστήρια» ενόχληση στην υγεία σου, να είσαι βέβαιος/η ότι πρόκειται για κάτι ψυχοσωματικό, που όταν «έρθεις στα ίσα σου» δεν θα έχει συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε κάνει να βλέπεις μόνον την ιδανική όψη των πραγμάτων. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε θέλει έτοιμο είτε για να κυνηγήσεις μια μοναδική οικονομική ευκαιρία, είτε για να προασπίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν κινδύνους. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να… βιαστείς περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss