Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα 15 Ιουλίου; Διαβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Σάββατο σήμερα, στα μέσα του καλοκαιριού και οι περισσότεροι από εσάς ετοιμάζεστε για μια εξόρμηση προς παραλία μεριά. Που πας όμως χωρίς να έχεις διαβάσει το ζώδιό σου από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο;

Μια ενθαρρυντική αρχή

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να υιοθετήσεις ένα νέο look, «σπάζοντας» συμβατικές φόρμες. Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου, μπορεί να σου εξασφαλίσει την αναγκαία υποστήριξη από τους άλλους, όσα λάθη κι αν κάνεις! Επιπλέον, με τον Ερμή στον Λέοντα να ξεπερνά τον εαυτό του, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Λέοντα συμβάλλει σε μια γενική κινητικότητα γύρω από θέματα που αφορούν στο σπίτι αλλά και την δουλειά σου και τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα λάβεις μια σημαντική βοήθεια από ένα πρόσωπο που «λύνει και δένει». Επιπλέον, ίσως είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις την συντροφιά ενός οικιακού ζώου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό αναμένεται να προσδώσει ένα ζωηρό χρώμα στην καθημερινότητά σου, πολλαπλασιάζοντας τις ιδιαίτερες στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς. Ενδέχεται βέβαια να προκύψουν και ζήλειες ή ανταγωνισμοί, αν όμως δεν τους δώσεις υπερβολική σημασία, θα περάσουν όπως ήρθαν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στην καριέρα σου, έστω κι αν η πηγαίνεις «κόντρα στο ρεύμα». Ενδέχεται μάλιστα να υπάρξουν αντιδράσεις και «παρατράγουδα» που θα σε προβληματίσουν, σε κάθε περίπτωση όμως όλα θα ξεχαστούν σύντομα. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό σου δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών, ενώ γενικότερα απελευθερώνει την έκφρασή σου και σε φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό αλλά και ο Ερμής στο ζώδιό σου κάνουν οτιδήποτε για να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου και να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί δυναμικές πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην βελτίωση των οικονομικών σου. Παράλληλα, με τον Δία να σε τροφοδοτεί αδιάκοπα, το βέβαιο είναι πως δεν θα σου λείψει τίποτα, ίσως μάλιστα να προβείς και σε κάποιες έξτρα αγορές. Φρόντισε μόνον να μην σπαταλήσεις όλο το αποθεματικό σου αφού… κι αύριο μέρα είναι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθά να πετύχεις το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, αν δραστηριοποιηθείς άμεσα σε ένα από τα ενδιαφέροντά σου, Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα σου γνωρίζει πολύ κόσμο κι είναι βέβαιο ότι θα ανταλλάξεις απόψεις, προωθώντας το έργο και τις ιδέες σου. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να εφαρμόσεις τις πρωτότυπες εμπνεύσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Δίας στον Ζυγό διευκολύνει την διεκπεραίωση κάθε υπόθεσής σου, μέσω της κρυφής στήριξης των άλλων. Επιπλέον και ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως μάλιστα να σου γίνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Ερμής στον Λέοντα αλλά και ο Δίας στον Ζυγό σε βοηθούν να μάθεις πολλά, είτε πρόκειται για μυστικά είτε για παντός είδους πληροφορίες, ενώ την ίδια στιγμή σου συνιστούν να επικεντρωθείς στην δικτύωσή σου σε κάποιους κύκλους που, είτε άμεσα είτε μελλοντικά, μπορεί να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φαίνεται μάλιστα να επίκειται και μια επωφελής οικονομική συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Μπορεί ο Άρης στον Καρκίνο να αναπαράγει διάφορους ανταγωνισμούς αλλά την ίδια στιγμή η Σελήνη στον Κριό σε παροτρύνει να ξεπεράσεις «κολλήματα» και ταμπού, πετυχαίνοντας τελικά να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση! Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να απευθυνθείς σε κάποιον «ισχυρό», αφού με την θετική συνδρομή του Δία, μπορεί να σου ανοιχτούν πολλές «πόρτες».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Τόσο ο Ερμής στον Λέοντα, όσο και ο Δίας στον Ζυγό πασχίζουν για να ανεβάσουν το «πρεστίζ» σου και σε καλούν να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων. Ίσως μάλιστα να συναντήσεις άτομα που θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές σου, τόσο τους πνευματικούς, όσο και τους επαγγελματικούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού κλίματος στην δουλειά σου, δίνοντας σου παράλληλα την δυνατότητα να επωφεληθείς και οικονομικά. Σε αυτό τουλάχιστον συνηγορεί και ο Δίας στον Ζυγό, μέσα από διάφορα «τυχερά». Ίσως μάλιστα πετύχεις πολλά περισσότερα, αν επιδείξεις μεγαλύτερη δεκτικότητα.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss