Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα 27/7; Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις

Τι μας περιμένει στη γωνία για σήμερα Πέμπτη; Μην πας στα τυφλά… Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

Εντάσεις αλλά και όμορφες στιγμές

 Κριός

Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή προστριβές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι εδώ είναι που πρέπει να αναζητήσεις μια μέση λύση, αποφεύγοντας τα… δράματα! Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου ανοίγει τον δρόμο για νέες γνωριμίες, ίσως κι ένα ταξίδι. Παράλληλα, βρίσκεις λύσεις σε ποικίλα πρακτικά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, δίνοντας σου ωστόσο την αφορμή να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε «ξεμπλοκάρουν». Σε κάθε περίπτωση πάντως να προσέξεις στον χειρισμό οικιακών συσκευών και εύφλεκτων υλικών. Παράλληλα, έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να… σου φέρει κόσμο στο σπίτι αλλά και να σε βοηθήσει ώστε να βρεις λειτουργικές λύσεις στον χώρο σου ή σε θέματα εξοπλισμού. Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να βρεις τις κατάλληλες «άκρες», ώστε να γίνουν όλα με τον… εύκολο τρόπο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Νέες γνωριμίες κι επαφές για ποικίλα θέματα προσθέτουν ζωντάνια στην καθημερινότητα σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να βρεις τις κατάλληλες «άκρες» σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται πως ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντος σου κάτι… πονηρό σου κρύβει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Γίνεσαι πιο αποφασιστικός/η και πιο τολμηρό/η στις επιδιώξεις σου, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε θέματα που ήδη γνωρίζεις, ώστε να έχεις καλύτερη απόδοση και να αποφύγεις «γκάφες» που μπορεί να σε εκθέσουν. Επιπλέον, ωθείσαι να ρυθμίσεις μια οικονομική υπόθεση και σε αυτό μπορεί να παίξει ρόλο και μια συνάντηση ή μια είδηση αποφασιστικής σημασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στο ζώδιο σου ενισχύει τον διαμεσολαβητικό σου ρόλο σε ποικίλες υποθέσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να συμβάλλει στην εκμάθηση μιας νέας τεχνικής. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να αναδείξεις τα ταλέντα σου στον κοινωνικό στίβο, ίσως μάλιστα έρθεις σε επαφή ή συνεργαστείς με ένα ισχυρό άτομο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα και μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ταξίδι. Επιπλέον, ο Ερμής στην Παρθένο σου αποκαλύπτει μυστικά και πληροφορίες, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα τεκταινόμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να σου δώσει το έναυσμα για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, την ίδια στιγμή όμως είναι πιθανό να συμβάλλει σε ανταγωνισμούς και προστριβές με πρόσωπα που «έχουν λόγο» στην δουλειά σου. Κι εδώ είναι που θα πρέπει να βρεις την χρυσή τομή, πριν τα πράγματα «ξεφύγουν» εντελώς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ερμής στην Παρθένο διεγείρει την πολυπραγμοσύνη σου αλλά παράλληλα δοκιμάζει και την αξιοπιστία σου, ζητώντας σου περισσότερη δουλειά και λιγότερες «εξυπνάδες». Είναι πιθανό πάντως ένα επαγγελματικό ταξίδι αλλά και επαφές με ισχυρά πρόσωπα. Επιπλέον, η Αφροδίτη απέναντί σου στο ζώδιό σου ευνοεί κάθε απόπειρά σου να «ξανοιχτείς» κοινωνικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να δικτυωθείς και να ενημερωθείς για ποικίλα ζητήματα, ίσως μάλιστα σου δοθεί η δυνατότητα να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου εκεί που… πρέπει! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου αλλά και να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης απέναντί σου μπορεί να σου φέρει μια μεγάλη αναταραχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ότι κι αν γίνει όμως δες το σαν μια ευκαιρία να «σπάσει το απόστημα». Ίσως μάλιστα, η Αφροδίτη στους Διδύμους να σε φέρει τελικά πολύ πιο κοντά με πρόσωπα με τα οποία επικοινωνείς και πραγματικά νοιάζονται για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στην Παρθένο δουλεύει υπέρ σου, με αποτέλεσμα να μπορείς να «περάσεις» ότι θες κι όπως το θες! Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, ενώ η Αφροδίτη στους Διδύμους ανοίγει τον δρόμο και σε μια συμφέρουσα περιουσιακή ρύθμιση. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να διακοσμήσεις τον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss