Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα 9 Αυγούστου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο για να μην πηγαίνεις στα τυφλά!

Καταστάσεις που χρήζουν διερεύνησης

Κριός

Ίσως στενοχωρηθείς από ένα δυσάρεστο θέαμα ή περιστατικό, που μάλιστα σχετίζεται με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σου ζητά να κάνεις μια «στάση» στις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου, ώστε να ισορροπήσεις εσωτερικά. Ίσως μάλιστα μέσα στην μοναχικότητά σου να έχεις και μια δημιουργική έμπνευση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς προάγει την κοινωνικότητά σου κι είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσεις κόσμο που μπορεί να σου φανεί πολλαπλά χρήσιμος ή απλά ενδιαφέρων. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξει μια στενοχώρια στο σπίτι ή την οικογένεια σου, από την άλλη πλευρά όμως ευνοείται η απόκτηση ενός κληροδοτήματος και γενικότερα τα περιουσιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου αλλά και να δικτυωθείς με κύκλους που διατίθενται να συμβάλλουν θετικά στο έργο σου. Ωστόσο δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε μάλλον ουτοπικές αναζητήσεις! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά με κάτι που θα δεις ή θα ακούσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Μπορεί να ενισχυθεί το εισόδημα σου μέσα από απώλειες τρίτων. Υπάρχει ωστόσο και «η άλλη όψη του νομίσματος», που έχει να κάνει με παρανομίες που γίνονται σε βάρος σου και καλείσαι να τις εντοπίσεις έγκαιρα. Παράλληλα, προάγεται η επικοινωνία σου κι είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Πλούτωνας μπορεί να ενεργοποιήσει τις αυτοκαταστροφικές τάσεις σου ή να σε «ρίξει» ψυχολογικά. Το ζητούμενο όμως δεν είναι το να σηκώσεις τα χέρια ψηλά μπροστά στο «μοιραίο» αλλά να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε βάρυναν ή σε πλήγωσαν, κάνοντας μια νέα αρχή. Παράλληλα, γεμίζεις πιο αισιόδοξος/η για την πορεία των οικονομικών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, προσδίδοντάς τους μια σχετική αστάθεια. Επιπλέον όμως, μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε καλλιτέχνες και «φιλοσοφημένες» προσωπικότητες αλλά και σε άτομα που έχουν λερωμένη την «φωλιά» τους και το κρύβουν έντεχνα. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να προχωρήσεις σε μια γενική καθαριότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Δημιουργούνται νέα δεδομένα στα εργασιακά σου ενώ δεν αποκλείεται να καταναλώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου με αναγκαίες «μικροδουλειές». Επιπλέον ωθείσαι να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου, αλλάζοντας κάποιες «συνταγές» που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Παράλληλα, θα καταλάβεις ποιοι/ες από το φιλικό σου περιβάλλον αξίζουν τον σεβασμό σου και ποιοι/ες όχι..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Από την μια πλευρά, η Σελήνη στους Ιχθύς… πασχίζει να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά, κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, θα αναδείξει τις πιο δημιουργικές πτυχές σου, ιδιαίτερα σε τομείς που έχουν να κάνουν με το μυστήριο και την φαντασία. Από την άλλη όμως, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε μια σειρά από όχι ευχάριστα περιστατικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί είτε να «ανοίξεις» το σπίτι σου, είτε να μεταβείς σε μια άλλη «έδρα». Ακόμα, φαίνεται ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα χωρίς «τριβές» με τους δικούς σου αλλά και να διακοσμήσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας τονίζει το ερευνητικό σου «δαιμόνιο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ενεργός Πλούτωνας τείνει να αλλάξει το οικονομικό σου status, ίσως μάλιστα η εμπλοκή ενός συνεργάτη ή ενός ατόμου του στενού σου περιβάλλοντος να αποδειχθεί κομβική ως προς τις εξελίξεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σου προσφέρει επικοινωνιακές «ανάσες», μέσα από ποικίλες επαφές, ωστόσο ό,τι ακούς ή μαθαίνεις δεν είναι απαραίτητα και αληθινό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να βάλεις ένα τέλος σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και απλά συντηρούνται από εμμονές ή απωθημένα. Επιπλέον, σηματοδοτεί κομβικές εξελίξεις στις συνεργασίες σου ή τις προσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς προσδίδει μια «ασάφεια» στα οικονομικά σου αλλά και την καταναλωτική σου συμπεριφορά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη των προσόντων σου και γενικότερα σε μια θετική έκθεση σου στο κοινό. Επιπλέον, με τον Ερμή απέναντί σου, οι συνθήκες ευνοούν συσκέψεις και διαβουλεύσεις επί… παντός επιστητού! Παράλληλα όμως, ο ενεργός Πλούτωνας αυξάνει τις πιθανότητες για ενδεχόμενες «καρφωτές» στην δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss