Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Τί σηματοδοτεί η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου; Τι πρέπει να αποφύγετε και τι να κάνετε; Για να μην πηγαίνετε στα τυφλά, διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο. Έτσι, θα γνωρίζετε…

Συμφωνίες και συνεργασίες

 

Κριός

Ο Ερμής στον Ζυγό αλλάζει προς το καλύτερο τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, αν θες να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, κάνε το σήμερα. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη μπορεί να φέρει κάποια καλά νέα για ένα εργασιακό θέμα σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

 

Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να διασκεδάσεις «μέχρις εσχάτων»! Επιπλέον θα συμβάλλει στο να περάσεις καλύτερα, έστω κι αν προς στιγμήν η «ευγενής άμιλλα» πάρει πιο ανταγωνιστικές διαστάσεις! Αν μάλιστα έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι να θορυβηθείς από μια «σκανταλιά» τους. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

 

Δίδυμοι

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου απέναντί τους. Ακόμη σε καλεί να διαμορφώσεις ένα διασκεδαστικό περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου αλλά μην… μπλέξεις με τα περιουσιακά, γιατί θα εκδηλωθούν αντιζηλίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

 

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Ζυγό καλύπτει και με το παραπάνω τις επιθυμίες σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα ή να επωφεληθείς σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη προάγει την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» ή το διαδίκτυο.   

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

 

Λέων

Ο Ερμής στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με τα αποτελέσματα να είναι πολύ ενθαρρυντικά Επιπλέον η περιέργεια σου για τα τεκταινόμενα, μπορεί να ανταμειφθεί με ουσιαστικές πληροφορίες ή γνώσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη επηρεάζει τα οικονομικά σου με συνέπεια να προβείς σε… σπατάλες!    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

 

Παρθένος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιό σου «ανεβάζει» την ψυχολογία σου αλλά δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν… μονομιάς όλες σου οι επιθυμίες! Ευκολίες βέβαια θα υπάρξουν αλλά ελλοχεύει και ο κίνδυνος να «το ρίξεις στο σορολόπ», χάνοντας τελικά σημαντικές ευκαιρίες. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως η εμφανής προτίμησή σου προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο εγείρει ανταγωνισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

 

Ζυγός

Αναδεικνύονται τα προσόντα σου, ενώ έρχεσαι κοντά σε άτομα που έχουν όλη την καλή θέληση να σε βοηθήσουν. Μάλιστα μπορεί να πετύχεις «με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια», συνδυάζοντας την διασκέδασή σου με μια επωφελή πρόταση ή συμφωνία. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί σε διατροφικές καταχρήσεις, που καλό είναι να αποφύγεις.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

 

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Ζυγό θα σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για ξεκούραση και «χαζολόγημα», ενώ μπορεί να μάθεις ένα μυστικό που θα σε… εντυπωσιάσει! Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας ή διατροφής, θα βρεις τις σωστές απαντήσεις. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη αναμένεται να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ενώ, ίσως μάθεις κάτι ευχάριστο ή «πικάντικο».   

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

 

Τοξότης

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, τονίζει την φυσική σου παρουσία και αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα δεν αργήσεις να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο εργασιών, με την υποστήριξη κάποιου που «σε πάει». Να θυμάσαι ωστόσο ότι εύκολα οι συμπάθειες μπορεί να γυρίσουν σε αντιπάθειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

 

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου δραστηριότητες, πάψε λοιπόν να «ψειρίζεις» τα πράγματα ή να καθυστερείς και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Ίσως μάλιστα να λάβεις και μια διάκριση ή ένα «μπόνους». Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη μπορεί να διανθίσει την καθημερινότητά σου με περισσότερες έντονες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

 

Υδροχόος

Θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με κόσμο, ανταλλάσσοντας χρήσιμες και… άχρηστες πληροφορίες! Ακόμη μπορεί να κάνεις κι ένα ταξίδι, τόσο ψυχαγωγικό, όσο και αναζωογονητικό ή να αποκτήσεις κάτι που σε διευκολύνει. Παράλληλα η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη σηματοδοτεί κέρδη, και οφέλη, που θα σου προσφέρουν την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

 

Ιχθύες

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη σε καλεί να «τα δώσεις όλα», προκειμένου να εντυπωσιάσεις τους άλλους αλλά και να βγάλεις από μέσα σου ότι σε «πνίγει»! Επιπλέον, ίσως σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας, η οποία μάλιστα φαίνεται να υποκρύπτει κι ένα πιο… προσωπικό ενδιαφέρον! Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss