Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα; Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις

Κυριακή σήμερα! Χαλαρώστε και απολαύστε τον… βροχερό καιρό, που θυμίζει φθινόπωρο, άνετα και χειμώνα,  αλλά πρώτα διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας  από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο και το Astrology.gr…


Προβλήματα που ζητούν την λύση τους

Κριός
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να «γκριζάρει» την καθημερινότητά σου με ένα δυσάρεστο περιστατικό. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου μπορεί να αυξήσει τις υποχρεώσεις σου, τονίζοντας εκείνα που πρέπει να γίνουν, ακόμη κι αν δεν σου… αρέσουν! Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένεται να προκύψουν εμπόδια ή καθυστερήσεις που θα δοκιμάσουν την ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Καλείσαι να ρυθμίσεις μια σειρά από θέματα που άπτονται των οικονομικών σου, ωστόσο να θυμάσαι ότι το όλο «κόνσεπτ» δεν έχει αναπτυξιακά χαρακτηριστικά και αν πας κόντρα στο ρεύμα εσύ θα… χάσεις! Όσο όμως δυσοίωνα δείχνουν τα πράγματα για αγορές και επενδύσεις, άλλο τόσο επωφελή μπορεί να αποδειχθούν στην περίπτωση που θέλεις να πουλήσεις ή να «ξεφορτωθείς» κάτι.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που ήθελες να δρομολογηθούν εξαρτώνται τελικά από άλλους, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να έχεις «από κοντά» κάθε πρόσωπο που θα μπορούσε να συμβάλλει θετικά στις επιδιώξεις σου. Τα πράγματα ωστόσο δεν θα είναι εύκολα και το πιο σοφό από την πλευρά σου θα ήταν να… βολευτείς με τα λίγα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν. Παράλληλα, υπό την επιρροή της αντίθεσης Ερμή-Κρόνου, τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου δεν «τσουλάνε» και σίγουρα θα ήταν λάθος να καταλήξεις σε συμπεράσματα και πολιτικές σε αυτήν την μάλλον άγονη φάση. Επιπλέον όμως, φαίνεται πως κρίνονται οι διοικητικές σου ικανότητες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Αναμένεται να δυσκολέψουν οι διαπροσωπικές σχέσεις σου, είτε μέσω αντικειμενικών περιορισμών, είτε με απογοητεύσεις. Αν όμως νιώσεις «ριγμένος/η» ή εγκλωβισμένος/η, δεν ωφελεί να ξεσπάσεις, ούτε να τα «βάψεις μαύρα». Το σωστό θα ήταν να «απαντήσεις» με έργο, ξεκαθαρίζοντας όμως ταυτόχρονα ότι στο μέλλον δεν θα ανεχτείς διευθετήσεις που γίνονται για σένα, χωρίς εσένα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις σε «κτυπούν»… ανελέητα κι ίσως κάποια στιγμή να «σηκώσεις τα χέρια ψηλά»! Δεν φταίνε ωστόσο μόνον οι άλλοι και η «άτιμη κοινωνία» αλλά κι εσύ που παίρνεις στις πλάτες σου τα προβλήματα των άλλων, βάλε λοιπόν έγκαιρα τα όριά σου. Γενικότερα, αναδεικνύονται όχι εκείνα που επιθυμείς αλλά όσα πρέπει να γίνουν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Ο ενεργός Πλούτωνας ορίζει μια νέα φάση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ωστόσο το πέρασμά σου σε αυτήν μπορεί να γίνει με δύσκολους όρους. Παράλληλα, το πρόγραμμα σου μπορεί να «φορτωθεί» με εξωστρεφείς δραστηριότητες, που στην πλειοψηφία τους δεν θα διεκπεραιωθούν ομαλά ή θα «πέσουν σε τοίχο», καλό είναι λοιπόν να περιορίσεις τις… ορέξεις σου!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Μια υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος φαίνεται να «κολλάει» ή να παίρνει μια ανεπιθύμητη τροπή. Επιπλέον, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις αλλά κυρίως για μια αξιολόγηση των πεπραγμένων σου και διορθωτικές κινήσεις στον προϋπολογισμό σου. Παράλληλα, καλείσαι να απαλλαγείς από κάθε τι το βρώμικο είτε στο σώμα σου, είτε στο περιβάλλον σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου σε θέλει να πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις, αντιμετωπίζοντας μια σειρά προβλημάτων, που η επιτυχής ή όχι αντιμετώπισή τους θα κρίνει και την επάρκειά σου. Αν πάντως θες να αποφύγεις κακοτοπιές της καθημερινότητας, θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου, αφού σε επίπεδο υλικών ή συναισθηματικών εξασφαλίσεων το «σύστημα» δεν… δουλεύει!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Ο ενεργός Πλούτωνας «διαποτίζει» με πάθος κάθε δραστηριότητα σου, κάτι βέβαια που μπορεί να έχει τα υπέρ και τα κατά του. Παράλληλα, οι συνθήκες παραπέμπουν στο να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής, λαμβάνοντας αν χρειαστεί τα αναγκαία μέτρα ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Ακόμη, καλείσαι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου σου βάζει… δύσκολα στις σχέσεις σου, ενδέχεται μάλιστα οι συναισθηματικές πιέσεις που θα δεχθείς να σε «ρίξουν» ψυχολογικά ή να σε φέρουν προ αδιεξόδου. Αυτό όμως απλά σημαίνει ότι δεν μπορείς πλέον να «κλείνεις τα μάτια» στα κακώς κείμενα και ότι ήρθε η ώρα των αποφάσεων.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου να «γκριζάρει» την καθημερινότητά σου, η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα αλλά κυρίως για αξιολογήσεις, μελέτες και απολογιστικές διαδικασίες. Επιπλέον στον οικογενειακό και τον επαγγελματικό τομέα, οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου μπορεί «σκοντάψουν» επάνω σε πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις ή στο… κακό timing!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss