Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα, Κυριακή 6 Αύγουστου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Τι να μας επιφυλάσσει άραγε η πρώτη Κυριακή του Αυγούστου; Πριν κάνετε την πρώτη σας βουτιά για σήμερα, διαβάστε αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο, για να ξέρετε που πηγαίνετε…

«Ες αύριον τα σπουδαία»!

 

Κριός

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε ευνοεί στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου και η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή ως προς τις επιδιώξεις σου. Επιπλέον, συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, στον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό αλλά και σε μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Όλα συνηγορούν στο να φύγεις μακριά από όλα αυτά που σε στενοχωρούν ή σε αγχώνουν. Κατ’ αρχήν, ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθά να γίνεις πιο δημιουργικός/η «παίζοντας», ενώ σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο κομίζει ευχάριστες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με… διασκεδαστικά περιστατικά!

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή βοήθειες. Ίσως μάλιστα να προχωρήσεις σε κάποιες αγορές που θα σε ικανοποιήσουν αν και είναι προτιμότερο να περιμένεις τα… δώρα που θα σου κάνουν! Ακόμη όμως κι αν δεν πετύχεις άμεσα αυτό που θέλεις, το θετικό κλίμα θα σε κάνει να ξεχάσεις βάσανα και σκοτούρες.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, εξυπηρετεί άριστα κάθε είδους δραστηριότητα και μπορεί να σου εξασφαλίσει ποικίλα πλεονεκτήματα, γι’ αυτό μην… τεμπελιάζεις! Ακόμη και υποθέσεις που αντικειμενικά κρίνονται ως δύσκολες, σήμερα μπορεί να έχουν μια ανέλπιστα θετική κατάληξη. Επιπλέον θα υπάρξουν πολλές στιγμές γέλιου και χαράς, κάτι που θα βελτιώσει την ψυχολογία σου και θα σε κάνει να ατενίσεις το μέλλον πιο αισιόδοξα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos    

 

Λέων

Παρά την αργία της ημέρας, ο Ερμής στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά και επαγγελματικά ζητήματα, αφού όλα αυτά σε «κυνηγούν» και στην… ακροθαλασσιά! Επιπλέον θα σε βοηθήσει να βρεις κάποιες «άκρες» σε μια οικονομική υπόθεσή σου. Παράλληλα βέβαια, η  Αφροδίτη στον Καρκίνο σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεκουραστείς και να περιποιηθείς περισσότερο τον εαυτό σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η, ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί μια πολύτιμη πληροφορία ή ένα μυστικό Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και ευνοεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να βγεις κατά πολύ ωφελημένος/η, από την συμμετοχή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα σου αλλά και την… ομορφιά σου! Επιπλέον, η  Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια συμφωνία αλλά και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδια σου μια συγκεκριμένη προοπτική.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η  Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα ταξίδια και τις εκδρομές, ενώ γενικότερα διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά. Ίσως μάλιστα να λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση. Επιπλέον αν έχεις ταλέντο στον χορό ή το τραγούδι, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το αναδείξεις!

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, τα οικονομικά σου «σκίζουν», αφού η τύχη σου δουλεύει προς την θετική κατεύθυνση. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικές υποθέσεις, ακόμη κι αν βρίσκεσαι στην… παραλία! Πάντως, μεταξύ άλλων, εξέτασε και το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες-επαφές σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο προδιαθέτει σε «τυχερές» εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, αρκεί βέβαια να χαλαρώσεις και να «δεις» τις εύκολες λύσεις που σου προσφέρονται! Σε καλεί επίσης να δώσεις προτεραιότητα σε συνεργασίες ή συμφωνίες, αφού θα προκύψουν οφέλη και νέες προοπτικές. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, αρκεί να επικοινωνήσεις το όποιο θέμα σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξυπηρετηθείς από κάποιον/α άλλον/η εν τη απουσία σου ή να λάβεις ένα «έμβασμα», που θα σε διευκολύνει. Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε καλεί να ξεκουραστείς, αφήνοντας τις «σοβαρές» υποθέσεις σου για μετά.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos    

 

Ιχθύες

Ο Ερμής απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο κοινωνικό/η και σε καλεί να αξιοποιήσεις τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο πολλαπλασιάζει τις ευχάριστες στιγμές σου, μην παραλείψεις ωστόσο να επιχειρήσεις και κάτι που θα αναδείξει τις δημιουργικές σου δυνατότητες. Ακόμη κατά την διάρκεια της ημέρας θα χαρείς την συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων.

 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss