Τί λέει το ζώδιό σου για την Δευτέρα 31 Ιουλίου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Τι να μας επιφυλάσσει η πρώτη ημέρα της εβδομάδας και η τελευταία ημέρα του Ιουλίου; Είτε έρχεσαι από διακοπές είτε φεύγεις, διάβασε τις ημερίσιες προβλέψεις του ζωδίου σου από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο

 

Οικονομικές και επαγγελματικές προτεραιότητες

 

Κριός

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να αξιοποιήσεις ειδικές γνώσεις, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που μπορούν και πρέπει να εφαρμοστούν, ώστε η καθημερινότητά σου να γίνει πολύ πιο λειτουργική. Επιπλέον είναι πιθανό να έχεις ποικίλες επαφές και συναντήσεις επαγγελματικού περιεχομένου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει κάπως… αχόρταγο/η.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Σκορπιό σπέρνει στο διάβα σου άτομα που άλλοτε έχουν την πρόθεση να σε βοηθήσουν κι άλλοτε όχι, σε κάθε περίπτωση όμως όλα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα και οι πρώην ανταγωνιστές να γίνουν σύμμαχοι. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, προγραμματίζοντας μέχρι… κεραίας τις κινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει ανακατατάξεις στα καθήκοντά σου και στον χώρο της εργασίας σου, ας μην… ιδρώνει όμως το αυτί σου, αφού η τάξη θα αποκατασταθεί σύντομα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να είναι σήμερα αρκετά «προσγειωμένη», μπορείς να παραμερίσεις κάθε είδους συναισθηματική ένταση.    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει κάποιες διακυμάνσεις στις διαθέσεις των άλλων απέναντι σου, με συνέπεια να ενταθεί η συναισθηματική ανασφάλειά σου, ενώ αν έχεις παιδιά καλείσαι να επικεντρωθείς στις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στους Διδύμους σου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας ξεκούρασης-χαλάρωσης.   

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

 

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές διαρρύθμισης στον χώρο σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου έρθουν εκτάκτως «μουσαφίρηδες». Επιπλέον όμως, μπορεί να αναζωπυρώσει έχθρες και ανταγωνισμούς στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα κάποια στιγμή να διαπιστώσεις ότι κάποιος/α σε έβαλε «μπροστά», απλά για να πετύχει τους κρυφούς σκοπούς του/της!    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

 

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους να εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου, ακόμη κι αν εσύ δεν «κατέχεις» το αντικείμενο, η μεσολάβηση κάποιων που διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία μπορεί να δώσει λύσεις σε θέματα που έδειχναν περίπλοκα. Επιπλέον, μπορεί να βρεθούν εξ ίσου πρακτικές λύσεις σε θέματα υγείας, ομορφιάς και διατροφής.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, ίσως να νιώσεις μια ανασφάλεια για τα οικονομικά σου, εξ αιτίας κάποιων έκτακτων εξόδων αλλά γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανησυχίας. Σε κάθε περίπτωση ο Δίας στο ζώδιό σου μπορεί να σου εξασφαλίσει πρόσβαση στο… χρήμα και το μόνο που σου απομένει είναι να κάνεις μια λελογισμένη διαχείριση.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου, μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ποικίλες προκλήσεις, δοκιμάζοντας τις ικανότητες και την επάρκεια σου. Και μπορεί μεν να «χαθείς» κάπου μεταξύ των εμμονών και των ανεκπλήρωτων πόθων σου, έχοντας ωστόσο ένα έμφυτο ταλέντο στην διερεύνηση καταστάσεων τελικά θα αποκαλύψεις πολλά για μια υπόθεση, είτε προσωπικού ενδιαφέροντος, είτε γενικότερου.   

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που διαπνέονται από ρεαλισμό και υπολογιστικό πνεύμα, κόντρα στα όποια «παιχνιδίσματά» σου. Κι αν δεν προσαρμοστείς έγκαιρα, είναι πιθανό να υποστείς μια σκληρή κριτική, ιδιαίτερα αν παριστάνεις τον «φωτεινό παντογνώστη». Αν λοιπόν δεν ξέρεις κάτι, τότε, απευθύνσου στους ειδικούς και θα λάβεις τις δέουσες βοήθειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με την… επιβολή της τάξης στην καθημερινότητα σου κι είναι πιθανόν να επωμιστείς περισσότερες εργασίες για το κοινό καλό! Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς και με την διατροφή σου ή γενικότερα την φροντίδα του εαυτού σου, εφαρμόζοντας στην πράξη κάποιους κανόνες υγιεινής ή ομορφιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε ωθεί να αναλάβεις δράση σε ένα όχι και τόσο φιλικό περιβάλλον αλλά όπως θα διαπιστώσεις σύντομα, οι όποιες αντιρρήσεις αποσκοπούν στο να γίνει τέλεια η δουλειά. Παράλληλα, ένα θέμα υγείας, είτε δικό σου, είτε ενός προσφιλούς σου προσώπου, μπορεί να απορροφήσει αρκετό από τον χρόνο σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην αποκατάσταση της τάξης στο σπίτι ή το γραφείο σου, μέσα από πρακτικές και λειτουργικές εφαρμογές. Επιπλέον, αν υπάρχει ανοικτό κάποιο περιουσιακό ζήτημα φαίνεται πως μπορεί να βρεθεί μια λογική λύση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss