Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο του 2022

Ο Δεκέμβριος, ο μήνας των Χριστουγέννων, έχει στο σάκκο του και αλλαγές στο αστρολογικό σκηνικό, καθώς αρκετοί πλανήτες θα αλλάξουν πόστο. Ας πάμε, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα γι’ αυτόν:
– Ο Ερμής, 7/12, στις 00:08, μπαίνει στον Αιγόκερω, οπότε κάθε απόφαση, συμπεριφορά και κίνηση θα είναι με συγκεκριμένο στόχο και κατόπιν ώριμης σκέψης. Συμφωνίες, συνεργασίες, δάνεια, αγορές και μισθολόγια θα εξεταστούν με τη δέουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα και τίποτα δε θα αφήνεται στην τύχη. Εσείς οι Αιγόκεροι, βέβαια, πάντα έτσι είστε, οπότε δε θα αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά σας, όμως Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί θα νιώσετε μια πίεση, αφού παρορμήσεις, ενθουσιασμός, αναποφασιστικότητα και συναισθηματικές προσεγγίσεις θα έχουν συνέπειες. Σκορπιοί και Ταύροι είναι η κατάλληλη εποχή να διευθετήσετε γραφειοκρατικές σας υποθέσεις, ενώ εσείς Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες οικονομικές και ερωτικές ή φιλικές. Ωστόσο, στις 28/12 ανεβάζει χειρόφρενο, κοινώς θα είναι σε στάση και στις 30/12 θα γυρίσει ανάδρομος, όπου και θα παραμείνει έως τις 19/1/2023, επιφέροντας καθυστερήσεις, αναβολές και μπλεξίματα στα παραπάνω ζώδια.
-Η τελευταία Πανσέληνος του 2022, γίνεται 08/12, 06:07 ώρα Ελλάδας, στις 16° 01’ των Διδύμων, η οποία θα βοηθήσει αρκετά, ώστε να μπορέσετε εσείς Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες να ασχοληθείτε αποκλειστικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με τα τρέχοντα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα. Όμως, εξ αιτίας του ανάδρομου Άρη στο ίδιο ζώδιο, θα αναγκαστείτε να καταπιαστείτε και με παλιότερες υποθέσεις, σχέσεις, συνεργασίες, συντρόφους, ζητήματα που είχατε «παγώσει», ακόμα και του σπιτιού ή της οικογένειάς και να ξεκαθαρίσετε μια και καλή το τοπίο. Ταύροι και Σκορπιοί επιδείξτε ευελιξία στα οικονομικά σας και μην στοχεύετε μόνο στα πολλά, αλλά και στο πώς θα εξασφαλίσετε αυτά που έχετε. Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι απλωθείτε όσο σας παίρνει, κάντε τα κονέ σας και γοητεύστε τα πλήθη με την παρουσία σας. Από γνωριμίες, δε, άλλο τίποτα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα προχωρήσουν κιόλας… Πιθανή είναι και επιστροφή/καταστροφή πρώην.

Π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss