Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο του 2022

Ο Σεπτέμβριος έρχεται να επαναφέρει την τάξη, μετά το ευχάριστο καλοκαιρινό διάλειμμα, ωστόσο, αρκετά ευτράπελα θα δημιουργηθούν  στο πλανητικό σκηνικό και μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει και πόσο θετικά ή αρνητικά θα μας επηρεάσουν όσα συμβούν!
– Ο Ερμής που βρίσκεται στον Ζυγό, 9 του μήνα θα είναι σε στάση και από τις 11/9 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του έως τις 2/10, φτάνοντας και εώς τις 24° 11’ της Παρθένου, επαναφέροντας στο προσκήνιο προσωπικές, επαγγελματικές ή οικογενειακές υποθέσεις που απασχόλησαν, αρχικά, εσάς τους Καρκίνους, Κριούς κι Αιγόκερους, και μετά Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες. Όπως γίνεται πάντα, θα έχετε και τη δυνατότητα να τελειώνετε μια και καλή όλα τα θέματά σας και να προχωρήσετε παρακάτω. Εννοείται ότι όλα αυτά δε θα γίνουν ανεμπόδιστα… Και καθυστερήσεις θα υπάρξουν και αρκετά κωλύματα, λάθος εκτιμήσεις και ταλαιπωρίες, το ίδιο και για σας τους Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς που θα δείτε να ακυρώνονται ή να αναβάλλονται επ’ αόριστον οικονομικά και ερωτικά σας θέματα. Ίσως όμως έρθουν και χρήματα που περιμένατε ή δανεικά που δεν σας είχαν επιστρέψει ή κάποιος/α πρώην κάνει δυναμική επανεμφάνιση.
– Η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο, στις 5/9, 7:06 πμ, δίνοντας μια πιο ρεαλιστική και «πραγματική» διάσταση στα ερωτικά πράγματα για εσάς τους Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς. Ωραία τα μεγάλα σχέδια και όνειρα, όμως κανείς δεν βάσισε τη σχέση του μόνο με αυτά. Ο έρωτας χρειάζεται και δουλειά να συντηρηθεί, οπότε σηκώστε τα μανίκια σας και ξεκινήστε, αν θέλετε να τον κρατήσετε. Από την άλλη, στην πράξη θα μετρηθεί και κάθε συνεργασία, όπως και τα πάρε-δώσε με την οικογένεια. Ευκαιρία είναι να φτιάξετε και το σπίτι σας ή να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να ανέλθετε επαγγελματικά. Εσείς πάλι, Ταύροι και Αιγόκεροι, τέτοια θέματα δεν αντιμετωπίζετε, γι’ αυτό και θα γίνετε περιζήτητοι στο αντίθετο φύλο. Οικονομικά και ερωτικά ευνοήστε κ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss